mcbolo 0 Posted June 24, 2020 (edited) Prawdopodobnie mijasz je za każdym razem kiedy jesteś w : Biedronce, Ikei, Leroy Merlin, Rossmannie, Auchan, Kauflandzie, Decathlonie, Mc'Donalds i wielu innych miejscach gdzie przyda się automatyzacja. Zapewne nie zdajesz sobie sprawy, że możesz być udziałowcem tych urządzeń.? Możesz zarabiać na każdym wyprodukowanym urządzeniu. Udziały uprawniające do otrzymywania dywidendy dostępne już od 400 PLN.‼ Firma ????????? współpracuje z ????????????? ?????????????? oraz ?????? ????????? ???????? ?????????????, a jej partnerami jest ??????? oraz ?????????.Ⓜ Jak myślisz ile te udziały mogą być kiedyś warte biorąc pod uwagę, że firma dąży do bycia potentatem na rynku??\ Wkrótce będzie można zobaczyć jej logo w każdym zakątku świata. Kojarzysz Diebold&Nixdorf ? Szczyt kapitalizacyjny tej firmy na rynku Wall Street wyniósł 4.4mld ? Gdyby Selfmaker osiągnął taką kapitalizację, to Twoje 400 PLN zamieniłoby się w 28.000 PLN + coroczne dywidendy z tytułu posiadanych udziałów.? Nawet gdyby była to perspektywa kilku, kilkunastu lat, to czy nie warto zaryzykować kwoty, którą możesz wydać jednorazowo na przyjemności? ? Inwestujesz więcej? Udziały możesz zakupić w kilka minut bez żadnych komplikacji i dokupować kiedy tylko zechcesz za kwotę minimum 25zł, sprawdź jakie to proste ?♂ Zapraszam na priv! Edited June 24, 2020 by mcbolo 0 Share this post Link to post
touchstone 0 Posted April 29, 2022 Faktycznie automatyzacja może przynieść wiele przychodów i niewątpliwie trzeba to rozpatrywać w ramach inwestycji. Sama mając małą firmę produkcyjną, skorzystałam z takich rozwiązań, jakimi jest projektowanie szaf elektrycznych i szczerze nawet nie spodziewałam się takiej pozytywnej zmiany, także mocno na plus 0 Share this post Link to post
MariaMarkowa 0 Posted November 16, 2023 A ja słuchajcie szukam osoby, która zainwestuje w takie maszyny jak wyginarka do blachy Mąż otwiera warsztat samochodowy, gdzie będa potrzebne tego typu narzędzia. 0 Share this post Link to post