ania1001 0 Posted May 26, 2021 Cześć. Chcę sobie dorobić w wakacje i postanowiłam wyjechać za granicę, żeby pracować jako opiekunka. Zastanawiam się tylko jaką agencję wybrać. Zależy mi na tym, żeby miała ludzkie podejście i oczywiście, żeby wypłacała się na czas. Dużo osób poleca właśnie pod tym kątem agencję Opieka Portus. Znacie ją? Macie jakieś opinie na jej temat, albo wyjeżdżaliście z nią? 0 Share this post Link to post
Karolina647 0 Posted June 22, 2021 (edited) Ja bardzo polecam wyjazdy z agencją Opieka Portus. Bardzo rzetelnie opisują zlecenia i zajmują się potrzebną dokumentacją. Zarobki są bardzo dobre i przede wszystkim wypłacane na czas. Największą zaletą jest dla mnie to, że mam stały kontakt z moim koordynatorem, który w razie trudności zawsze mi pomaga. Edited June 22, 2021 by Karolina647 0 Share this post Link to post
bergtol 0 Posted July 29 Znajomy wyjechał do pracy w Holandii po tym jak porównał oferty na pracawue . Mają tam dokładnie opisane oferty dzięki czemu można oszacować czy wyjazd będzie sie nam oplacał i ile będzie można odłozyc Podają nawet cenę piwa w barach 0 Share this post Link to post