KonradIwanek 0 Napisano 23 Lutego 2022 Od jakiegoś czasu rozmyślam nad usprawnieniem pracy w swoim gabinecie. Poszukuję oprogramowania, które będzie pomagać w rejestracji pacjentów, rozliczaniu płatności czy archiwizowaniu dokumentacji. Będę wdzięczny za polecenie sprawdzonego oprogramowania, które jest łatwe i szybkie w obsłudze. Dziękuję za polecenia, pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
iwonatrembaczowska8@onet.e 0 Napisano 28 Lutego 2022 W mojej przychodni mam oprogramowanie Optimed NTX. Od kiedy zdecydowałam się na zakup tego oprogramowania, wszystko mam poukładane i o niczym nie zapominam. A dodam, że w przychodni panował duży chaos. Właśnie takiego programu potrzebowałam do idealnego zarządzania. Wchodzę w program i wszystkie informację mam w zasięgu ręki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Frankie33 0 Napisano 1 Marca 2022 Możesz wykorzystać program www.rsqdoctor.com Ten soft posiada różne funkcje pomocne przy prowadzeniu gabinetu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
celina1200@onet.eu 0 Napisano 31 Marca 2022 W dniu 28.02.2022 o 14:46, iwonatrembaczowska8@onet.e napisał: W mojej przychodni mam oprogramowanie Optimed NTX. Od kiedy zdecydowałam się na zakup tego oprogramowania, wszystko mam poukładane i o niczym nie zapominam. A dodam, że w przychodni panował duży chaos. Właśnie takiego programu potrzebowałam do idealnego zarządzania. Wchodzę w program i wszystkie informację mam w zasięgu ręki. Dziękuję za polecenie. Po zapoznaniu się z oprogramowaniem Optimed NXT z Twojego polecenia, myślę, że usprawni funkcjonowanie lecznicy oraz pozwoli na redukcję kosztów, m.in. poprzez rezygnację z prowadzenia dokumentacji papierowej. Jest też bardzo korzystny cenowo. Dziękuję i pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Górecki 0 Napisano 1 Czerwca 2022 Comarch Optimed NXT został uszyty na miarę naszej przychodni. Zaletą jest pełna konfigurowalność pozwalająca dostosować dokumentacje, formularze i wydruki do specyficznych potrzeb naszej poradni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi