Skocz do zawartości
BiznesForums.pl

Oprogramowanie dla lekarzy

Rekomendowane odpowiedzi

KonradIwanek Napisano 23 Lutego 2022

Od jakiegoś czasu rozmyślam nad usprawnieniem pracy w swoim gabinecie. Poszukuję oprogramowania, które będzie pomagać w rejestracji pacjentów, rozliczaniu płatności czy archiwizowaniu dokumentacji. Będę wdzięczny za polecenie sprawdzonego oprogramowania, które jest łatwe i szybkie w obsłudze. 
Dziękuję za polecenia, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
iwonatrembaczowska8@onet.e Napisano 28 Lutego 2022

W mojej przychodni mam oprogramowanie Optimed NTX. Od kiedy zdecydowałam się na zakup tego oprogramowania, wszystko mam poukładane i o niczym nie zapominam. A dodam, że w przychodni panował duży chaos. Właśnie takiego programu potrzebowałam do idealnego zarządzania. Wchodzę w program i wszystkie informację mam w zasięgu ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Frankie33 Napisano 1 Marca 2022

Możesz wykorzystać program www.rsqdoctor.com Ten soft posiada różne funkcje pomocne przy prowadzeniu gabinetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
celina1200@onet.eu Napisano 31 Marca 2022
W dniu 28.02.2022 o 14:46, iwonatrembaczowska8@onet.e napisał:

W mojej przychodni mam oprogramowanie Optimed NTX. Od kiedy zdecydowałam się na zakup tego oprogramowania, wszystko mam poukładane i o niczym nie zapominam. A dodam, że w przychodni panował duży chaos. Właśnie takiego programu potrzebowałam do idealnego zarządzania. Wchodzę w program i wszystkie informację mam w zasięgu ręki.

Dziękuję za polecenie. Po zapoznaniu się z oprogramowaniem Optimed NXT z Twojego polecenia, myślę, że usprawni funkcjonowanie lecznicy oraz pozwoli na redukcję kosztów, m.in. poprzez rezygnację z prowadzenia dokumentacji papierowej. Jest też bardzo korzystny cenowo. Dziękuję i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafał Górecki Napisano 1 Czerwca 2022

Comarch Optimed NXT został uszyty na miarę naszej przychodni. Zaletą jest pełna konfigurowalność pozwalająca dostosować dokumentacje, formularze i wydruki do specyficznych potrzeb naszej poradni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi