Ada 0 Ada Napisano 8 Października 2018 Czy ktoś z was może polecić sprawdzony kantor online, gdzie bezpiecznie i w dobrej cenie wymienię złotówki na funty? Jeszcze nigdy nie wymieniałam przez internet, ale sporo słyszałam, że jest to bardziej opłacalne niż wymiana w kantorze stacjonarnym. Więc będę wdzięczna za wszelkie sugestie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Tatiana Napisano 18 Października 2018 Kursy w necie są dużo lepsze niż na mieście, to pewne, więc na pewno rozwiązanie o jakim myślisz się sprawdzi. Kantor Amronet jest jednocześnie prosty w obsłudze i solidy, szybkie realizacje bez zawiłości, możesz swobodnie przetestować ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
anika 0 anika Napisano 1 Grudnia 2018 Pluskantor - od dawna korzystam i z wilkim zadowoleniem, niskie kursy, mozna sporo zaoszczędzic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Tatiana Napisano 4 Grudnia 2018 Korzystne kursy walut to główna zaleta jaką posiada kantor online i właśnie ze względu na to coraz więcej osób wymienia walutę przez Internet. Dla mnie jako przedsiębiorcy to też olbrzymia wygoda, mogę m.in. swobodnie realizować przelewy za granicę prosto z kantoru no i nie tracę ani chwili czasu na wizyty w placówkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Talin 0 Talin Napisano 17 Grudnia 2018 No zgadza sie. Ja też pierwszą wymianę w e-kantorze robiłem ze względu na dobry kurs. Ale prawda jest taka, że kantor online ma dużo więcej zalet niż tylko dobre ceny. Przed wszystkim jest dużo bardziej skierowany na potrzeby klienta. Ten kantor w którym ja wymieniam ma np. opcję wymiany społecznościowej - bardzo fajna możliwość jeśli chce sie negocjować kurs. Poza tym ma świetną infolinię, na której się można sprawnie wszystkiego dowiedzieć. No i kwestia bezpieczeństwa - wszystkie transakcje przebiegają przez szyfrowane łącze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Ada Napisano 15 Stycznia 2019 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Faktycznie, wymiana w kantorze internetowym, jest łatwiejsza niż się spodziewała. Oczywiście to też kwestia jaki kantor online się wybierze, ale już sama teraz wiem, że nie ma się czego bać. Najważniejsze to sprawdzić, czy kantor ma wszystkie potrzebne zabezpieczenia i oczywiście porównać kursy z innymi ofertami. I jeśli wszystko nam pasuje, to się nie ma nad czym zastanawiać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piotr_k 0 Piotr_k Napisano 16 Stycznia 2019 Witam, Wczoraj poraz pierwszy korzystałem na kantoru online cinkciarz.pl Jest wiele opcji miedzy innymi dodawanie swojego rachunku bankowego, kart kredytowych. Wyslalem pieniążki z norweskiej karty kredytowej na rachunek bankowy w Polsce. Opłata znikoma. Kasa na koncie byla z samego rana! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Tatiana Napisano 26 Stycznia 2019 Znakomitą szybkość przelewów, również międzynarodowych zapewnia Pluskantor, można skorzystać ze standardowego transferu (zaleta taka że jest tani) albo ekspresowego. Sama wymiana waluty też się opłaca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi