praktyczny 0 praktyczny Napisano 20 Listopada 2018 Czy ktoś z was ma w samochodzie zamontowane do przewozu dziecka takie urządzenie https://smartkidbelt.com/pl/ Spotykam się z nim po raz pierwszy i zastanawiam się czy nie skorzystać z tej oferty. Wydaje mi się,, że jest wygodniejsze dla dziecka. I że to dobra alternatywa dla fotelika samochodowego. A jakie jest wasze zdanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
anika 0 anika Napisano 1 Grudnia 2018 Wygodne i atrakcyjne bo dziecko zapięte jest pasem samochodowym a nie na podkładce czy foteliku jak inne. Moje zachwycone. a co do wygody - na pewno wygodne dla rodzica bo to małe, lekkie i jak trzeba dziecko w innym aucie przenieść to nie meczę się z wypinaniem i wpinaniem fotelika, poza tym jak dziecko jedzie do kolezanki t odaje mu do plecaka i sie nie martwie. Ale najwazniejsze - bezpieczne. Ma zrobione tsty zderzeniowe i wyszły bardzo pozytywnie , bezpieczniejsze od podkąłdki o stokroś i konkuruje z najlepszymi fotelikami. Do tego cena... 99 zł a foteliki setki złotych a te najlepsze i po tysiąc ... Ja od siebie polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi