calour 0 calour Napisano 21 Grudnia 2022 Listwy przypodłogowe - mam dylemat: białe czy w kolorze paneli? Marzyły mi się białe listwy.Problem w tym że drzwi i framuga są ciemnobrązwe. Mieszkanie małe. Czy nie będzie za bardzo naćkane jeśli zdecyduje się na białe. Pokażcie proszę zdjecia swoich... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jarna 0 Jarna Napisano 21 Grudnia 2022 Ja mam w całym mieszkaniu białe i pięknie sie prezentują do ciemnych czy kolorowych ścian. Wiec radzę białe one nie musza współgrać z kolorem drzwi czy z kolorem paneli. Sa indywidualne i piękne dlatego pasują do wszystkiego. Jest wiele rodzajów materiału plastik mdf espumo (od firmy vox - coś pomiędzy mdf, a plastikiem) Ogólnie odradzam plastik, będzie najtańszy ale nie będzie prezentował się tak dobrze jak mdf czy espumo https://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-panele-scienne/listwy-i-akcesoria-wykonczeniowe/listwy-przypodlogowe-pcv,a200.html Zobacz sobie najlepiej promocje na stronie Leroy Merlin, obecnie mają dobre ceny na wiele modeli listew przypodłogowych, zamawialiśmy tam swoje Jestem zadowolona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi