Kordian 3 Kordian Napisano 5 Kwietnia 2019 Cześć wszystkim od niedawna odkąd moja firma splajtowała mam porządny problem z długami i już nie radzę sobie z ich spłatą. Do tego często nachodzi mnie komornik... Postanowiłem rozwiązać ten problem, co radzicie w takiej sytuacji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marcia 5 Marcia Napisano 8 Kwietnia 2019 Może zasięgnij jakiejś porady w kancelarii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AlicjaM 1 AlicjaM Napisano 8 Kwietnia 2019 Możesz spróbować z ogłoszeniem upadłości, ale rzeczywiście najlepiej jest najpierw poradzić się jakiegoś radcy. Jeżeli nie stać Cię na to, możesz spróbować na odpowiednich forach prawniczych - tam powinni Ci pomóc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kordian 3 Kordian Napisano 9 Kwietnia 2019 23 godziny temu, Marcia napisał: Może zasięgnij jakiejś porady w kancelarii? Mogłabyś podać taką z dobrymi opiniami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marcia 5 Marcia Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja znajoma korzystała z lextio http://lextio.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jacur112 0 Jacur112 Napisano 10 Kwietnia 2019 Korzystałem u nich z wielu porad finansowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kordian 3 Kordian Napisano 10 Kwietnia 2019 Dzisiaj z rana przedzwonię i omówię jak będziemy działać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi