Tig3r 0 Tig3r Napisano 24 Kwietnia 2019 Witam!! Jakiś czas temu założyłem biznes w internecie i jak się okazało można na tym zarobić wiele. Jak w każdym poważnym biznesie trzeba włożyć żeby wyjąć. Jak to działa? Wystarczy zainwestować pieniądze i później raz dziennie oglądać reklamy. W zależności od wkładu zarobki są różne. Oczywiście czym więcej zainwestujesz tym więcej zarobisz. Ale nie ma limitów ile trzeba zainwestować. Inwestujesz ile dasz radę. Po obejrzeniu reklam co trwa około 3-5min dziennie, jesteś zakwalifikowany do zarabiania pieniędzy. Naliczenia są mniej więcej co godzinę. Jeśli zarejestrujesz się z mojego linku, pomogę ci i poprowadzę na początku. Link do rejestracji: https://adblast.alternet.com/r/tig3r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tig3r 0 Tig3r Napisano 26 Kwietnia 2019 Dziwne rzeczy opowiadasz bo ja i cały mój team oraz mój leader i wszyscy znajomi co są w tym biznesie mogą wypłacić pieniądze. Ponadto teraz firma się rozrasta i wchodzi na rynek rosyjski. Nie muszę mówić że Rosjanie mają kasę i biznes na pewno na tym zyska. Były opóźnienia wypłat z powodu przenoszenia serwerów. Wszystko jest w porządku i ma się coraz lepiej. A ten twój biznes to zwykły szwindel jest a nie dobra firma. Jak się ktoś tam zarejestruje to na pewno na tym nie zarobi. Lipa i tyle. Mi na adblast kasa cały czas rośnie i mam coraz więcej i więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tig3r 0 Tig3r Napisano 26 Kwietnia 2019 I właśnie te tysiące osób z kilofami na tym zarabia, oraz ktoś kto jest właścicielem . Nie twierdzę, że się nie znasz. Nie rozumiem tylko dlaczego piszesz jakieś niesprawdzone brednie o adblast. Moim zdaniem to bardzo dobry sposób na zarabianie pieniędzy przez internet. Ja na tym zarabiam i nie narzekam. W dodatku nie potrzeba na to wiele czasu, ale jak w każdym normalnym interesie trzeba coś włożyć żeby wyjąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi