Star 2 Star Napisano 7 Sierpnia 2019 Jakie miejsce polecicie na konferencję na 100 osób ? Zależy mi na dobrym standardzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mzar 0 mzar Napisano 7 Sierpnia 2019 A jaki masz konkretnie fundusz ? Bo sal konferencyjnych oraz hoteli w Krakowie jest bardzo dużo. Myslę,ze nie powinieneś mieć żadnego problemu ze znalezieniem odpowiedniego miejsca na takie służbowe spotkanie. Warto jest poczytać sobie opinie o poszczególnych miejscach ( chociaż radzę się nie sugerować jedynie tym - opinie moga byc pisane jedynie przez niezadowolone osoby, ten kto jest zadowolony nic nie napisze). Jesli nie masz dużego doświadczenia w planowaniu konferencji, polecam kontakt z nimi: http://www.chillievent.pl/oferta/konferencje - firma może zaplanować cały przebieg spotkania. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
betty123 0 betty123 Napisano 5 Czerwca 2020 Ja kilka razy współpracowałam z Best Western Efekt Express - wszystko przebiegło wzorowo ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi