Skocz do zawartości
BiznesForums.pl

Wspólny biznes

Rekomendowane odpowiedzi

biznesforum Napisano 24 Sierpnia 2019

Szukam partnera do poprowadzenia wspólnego wieloletniego biznesu opartego na realnych podstawach ( kontrakt na zakup i zbyt ). Mimo tego że sam jestem około 50 tki preferuję ludzi młodszych, którzy chcą jeszcze coś w życiu osiągnąć, maja zapał i chęć do pracy, zarobionym Panom którzy z nudów szukają czegoś uprzejmie dziękuję. Oczekuje uczciwości, dyspozycyjności oraz zaangażowania w biznes. Mój wkład to ok 500 tyś. na początek, Twój do ustalenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karol.Malinowski Napisano 2 Września 2021

Jeśli chcesz otworzyć własny biznes powinnaś koniecznie zdecydować się na CRM. Mogę polecić Ci Firmao. Program zawiera między innymi fakturowanie, obsługę zamówień, ewidencje pracy, projekty, kalendarz, ewidencja sprzętu/serwis, księgowość i wiele wiele innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wazer Napisano 3 Września 2021

A moim zdaniem dobrze jest sobie jednak odpowiednie systemy crm porównac. Każda firma ma inne wymagania  Jedna firma zadowoli się darmowym oprogramowaniem crm, druga będzie chciała wykupić płatną licencję. Trzecia firma zdecyduje się na oprogramwanie dedykowane ( oprogramowanie takie sprawdza się szczególnie w duzych biznesach).

Od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę

https://www.extratimeout.com/pl/biznes/5-porad-jak-dobrac-najlepsze-oprogramowanie-dla-firmy.html

Kilka porad jak dobrac odpowiednie oprogramowanie dla naszej firmy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi