Star 2 Star Napisano 23 Września 2019 Od jakiegos czasu mam spore bóle kręgosłupa. Czy możecie polecić dobry gabinet rehabilitacji w Krakowie, gdzie mogę się wybrać i ten problem skonsultować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mzar 0 mzar Napisano 23 Września 2019 Polecam zapisanie się na masaże do centrum rehabilitacji Fizjoter: https://fizjoter.pro/uslugi/masaz/ Mi osobiscie takie masaże bardzo pomogły. Niesamowita wiedzą pracowników. Lekarz odrazu kwalifikował moje problemy na operację, a okazało się, że problem jest w mojej postawie ciała. Czeka mnie długa droga do zmiany, ale zmiany bez skalpela. . Na miejscu pracuje wielu specjalistów, którzy znają sie na rzeczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Tatiana Napisano 23 Stycznia 2020 Ja raz byłam w gabinecie masażu, raczej pierwszy i ostatni. Jakoś nie czułam się tam swobodnie, nie mówiąc już o zrelaksowaniu. Cały czas byłam spięta. Mimo to, poprawę względem dolegliwości bólowych po powrocie odczułam. Postanowiłam jednak zadziałać w iny sposób, mianowicie kupiłam fotel masujący Casada z zaprogramowanymi profesjonalnymi technikami masażu, m.in. Shiatsu. Sprawdza się ten sprzęt, nawet mąż który sceptycznie odchodził to mojego zakupu, zmienił zdanie i sam z niego korzysta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi