Skocz do zawartości
BiznesForums.pl

Stacje dezynfekcja

Rekomendowane odpowiedzi

ania1001 Napisano 28 Grudnia 2020

Szukam sprawdzonych stacji bezdotykowych do dezynfekcji dla klientów w moim sklepie, na stronie Sklep Dominique znalazłam szeroki wybór, zamawialiście coś stamtąd? polecacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryss Napisano 11 Stycznia 2021

Zamawiałem do biura stacje bezdotykowe oraz przyłbice dla pracowników i mogę polecić sklep Dominique. Dobrze wykonane, niska cena. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mall Napisano 2 Kwietnia 2021

My kupiliśmy takie urządzenia od producenta Mia Design https://sklep.mia-design.pl/pl/p/Bezdotykowy-aplikator-model-F-mechaniczny-/40 . Oni mają w swojej ofercie aplikatory, które są całkowicie bezdotykowe, działają doskonale, sprzętu od nich używamy od zeszłego roku i nic się z nimi nie dzieje. Powiem wam, że to bardzo przydatna rzecz, klienci też dali nam mały feedback i mówili, że urządzenia tego typu im się podobają, no i chętnie z nich korzystają. Stosunek jakości do ceny jest bardzo korzystny, polecam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
romi Napisano 7 Kwietnia 2021

Skoro już z jesteśmy przy tym temacie, to może warto jeszcze zainwestować w ozonator? My kupiliśmy bardzo dobry od producenta Klimawent S.A. z Gdyni, to ozonator ze sterowaniem radiowym KILLVIR https://klimawent.com.pl/oferta/oczyszczacze-powietrza/killvir-ozonator-ze-sterowaniem-radiowym/ .  Mogę wam szczerze powiedzieć, że do takiej ogólnej dezynfekcji całego pomieszczenia po całym dniu pracy nie ma nic lepszego. Wytworzony ozon bardzo dobrze oczyszcza pomieszczenie z  wirusów, bakterii i grzybów, nie trzeba nic więcej. Urządzenie, które my sobie sprawiliśmy działa naprawdę dobrze, mogę je polecić i do pracy i do domu, bo ozon fajnie odświeża powietrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
farn Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane)

Z ich usług nie korzystaliśmy, ale obecnie dezynfekcja jest niezbędna w dosłownie każdym miejscu pracy. My już na początku pandemii wdrożyliśmy kilka bardzo dobrych rozwiązań do naszej firmy. Zaopatrzyliśmy się na przykład w różne środki dezynfekujące, ale także od niedawna w maty antybakteryjne i dekontaminacyjne. Je kupiliśmy ze sklepu internetowego Aseo Paper. Posiadają certyfikat badania przeciwbakteryjnego, są porządnie wykonane, bardzo dobrze się nam sprawdzają. Są one dostępne na stronie tej firmy w korzystnych cenach, różnych wymiarach, szczerze je polecam.

Edytowane przez farn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi