ania1001 0 ania1001 Napisano 28 Grudnia 2020 Szukam sprawdzonych stacji bezdotykowych do dezynfekcji dla klientów w moim sklepie, na stronie Sklep Dominique znalazłam szeroki wybór, zamawialiście coś stamtąd? polecacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
patryss 0 patryss Napisano 11 Stycznia 2021 Zamawiałem do biura stacje bezdotykowe oraz przyłbice dla pracowników i mogę polecić sklep Dominique. Dobrze wykonane, niska cena. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mall 0 mall Napisano 2 Kwietnia 2021 My kupiliśmy takie urządzenia od producenta Mia Design https://sklep.mia-design.pl/pl/p/Bezdotykowy-aplikator-model-F-mechaniczny-/40 . Oni mają w swojej ofercie aplikatory, które są całkowicie bezdotykowe, działają doskonale, sprzętu od nich używamy od zeszłego roku i nic się z nimi nie dzieje. Powiem wam, że to bardzo przydatna rzecz, klienci też dali nam mały feedback i mówili, że urządzenia tego typu im się podobają, no i chętnie z nich korzystają. Stosunek jakości do ceny jest bardzo korzystny, polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
romi 0 romi Napisano 7 Kwietnia 2021 Skoro już z jesteśmy przy tym temacie, to może warto jeszcze zainwestować w ozonator? My kupiliśmy bardzo dobry od producenta Klimawent S.A. z Gdyni, to ozonator ze sterowaniem radiowym KILLVIR https://klimawent.com.pl/oferta/oczyszczacze-powietrza/killvir-ozonator-ze-sterowaniem-radiowym/ . Mogę wam szczerze powiedzieć, że do takiej ogólnej dezynfekcji całego pomieszczenia po całym dniu pracy nie ma nic lepszego. Wytworzony ozon bardzo dobrze oczyszcza pomieszczenie z wirusów, bakterii i grzybów, nie trzeba nic więcej. Urządzenie, które my sobie sprawiliśmy działa naprawdę dobrze, mogę je polecić i do pracy i do domu, bo ozon fajnie odświeża powietrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
farn 0 farn Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Z ich usług nie korzystaliśmy, ale obecnie dezynfekcja jest niezbędna w dosłownie każdym miejscu pracy. My już na początku pandemii wdrożyliśmy kilka bardzo dobrych rozwiązań do naszej firmy. Zaopatrzyliśmy się na przykład w różne środki dezynfekujące, ale także od niedawna w maty antybakteryjne i dekontaminacyjne. Je kupiliśmy ze sklepu internetowego Aseo Paper. Posiadają certyfikat badania przeciwbakteryjnego, są porządnie wykonane, bardzo dobrze się nam sprawdzają. Są one dostępne na stronie tej firmy w korzystnych cenach, różnych wymiarach, szczerze je polecam. Edytowane 25 Stycznia 2022 przez farn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi