Skocz do zawartości
BiznesForums.pl

Szukam pomysłu w trójmieście

Rekomendowane odpowiedzi

artur559998 Napisano 25 Czerwca 2018

Zakładam luźny temat , bo chciałbym porozmawiać z bardziej doświadczonymi ode mnie. Otóż:

Mam 20 lat, jestem zaocznym studentem i od września razem z moją dziewczyną przeprowadzamy się ze wschodu Polski (woj, Lubelskie) do trójmiasta. Szukam pomysłu na siebie. Na początku myślałem o Uberze. Chyba można tam zarobić ale wiadomo jak jest z legalnością ... na forum spotkałem się z pomysłami handlu obwoźnego  np. https://www.biznesforums.pl/topic/767-rower-gastronomiczny-biznes-caffe-rower-saturator-lemoniada-i-inne/?tab=comments#comment-1736

Chciałbym poznać wasze opinie . Może ktoś chciałby się podzielić jakąś radą. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
artur559998 Napisano 26 Czerwca 2018
13 minut temu, Michał Jezierski napisał:

już się spotkałem z tą stroną  nie znam potrzeb i klientów w trójmieście dlatego tu napisałem . Może ktoś będzie tak dobry albo ma doświadczenie z np. Handlem obwoźnym i zachęci bądź odwiedzie mnie od tego pomysłu  Dziękuję za odpowiedź 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
europa-connections Napisano 18 Lipca 2018

Witam!

To przypadek, ale ja również jestem z Lubelszczyzny.

Jeśli dalej szukasz pomysłu na biznes - zobacz tutaj: www.europa-connections.eu/job

Tam znajdziesz dalsze informacje.

Jak będziesz miał pytania - zadzwoń.

Pozdrowienia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fiona45 Napisano 2 Października 2018

Ja na Twoim miejscu bym poczekała bo w Gdańsku ma być przemysł stoczniowy rozwinięty i pewnie będzie praca. Poczytaj o tym na; https://portalstoczniowy.pl/wiadomosci/panstwowe-firmy-chca-rozwijac-przemysl-stoczniowy-na-wyspie-ostrow/ , na bieżąco tam mają wszystkie informacje na ten temat. Taka praca na miejscu była by dla Ciebie chyba najlepsza. Takie rozwiązanie jest fajne pod względem rozwoju i eliminacja bezrobocia. Gospodarka wodna też ma duże znaczenie w Polsce. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzysztof Dziobek Napisano 13 Marca 2019

Przeczytaj o polipropylenie spieninym EPP i o tym co można z niego zrobić - wszystkie informacje znajdziesz u producenta http://eppgroup.pl/ Myślę że pomysł na sprzedaż takich produktów będzie strzałem w 10, bo jest to jeszcze nisza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ajans Napisano 20 Marca 2019

ja pierdziele, to forum, to jeden wielki SPAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
husq Napisano 5 Listopada 2019

tak czytam i sami pisza tu zeby tylko im klikac w linki i nabijac a zero konkretnych odpowiedzi itd

wszystko reklama i spam a sporo biznesow nielegalnych i nie wiem czy tu ktos jakis mod jest czy nie z ciekawosi sie zarejestrowalem ale widze ze szkoda czasu bo nic nie ma tylko samoreklamy i smietnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ChiliPalmerias Napisano 17 Lutego 2020

Kupuj online na licytacjach komorniczych z Niemiec i Austrii i sprzedawaj online w Polsce. Na początek polecam sprzęt budowlany narzędzia: młotowiertarki, piły szablaste, szlifierki, osadadzki, piły. Celuj w sprzęt Hilti, Makita, Metabo, Bosch. 

Aukcji szukaj na ronta.pl a sprzedawaj lokalnie najlepiej na olx bez prowizji. Z czasem możesz pomyśleć o większych maszynach typu tokarki, piły formatowe czy pojazdy typu minikoparki, wózki widłowe. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone Napisano 5 Listopada 2022

Taki handel obwoźny w trójmieście to moim zdaniem super pomysł. Tym bardziej, że z tego co kojarzę macie nawet wypożyczalnię trek rowery elektryczne więc to może być świetne rozwiązanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi