patryss 0 patryss Napisano 11 Maja 2022 Cześć, moja obecna praca przestała mi odpowiadać i czuję, że już się w niej nie rozwijam, dlatego pomyślałam, że to dobry czas na zmianę. Koleżanka polecała mi, żebym aplikowała do You Are The Boss, to część Phinance dedykowana ludziom młodym, gdzie można pracować nawet bez doświadczenia w finansach i z wszystkim pomagają. W dodatku podobno nie ma ograniczeń i KPI czy widełek finansowych, więc można zarządzać samemu swoją pracą. Dla mnie brzmi bardzo fajnie, a dla Was? Znacie tę firmę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Myszka 0 Myszka Napisano 23 Maja 2022 Ja tam wolę wyjechać do pracy za granicę. Praca na dobrych warunkach niemieckich ze wsparciem opiekuna z agencji pracy Mondi Polska. Ofert mają sporo więc jest w czym wybierać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bergtol 0 bergtol Napisano 7 Lipca 2022 Mój brat jak szukał pracy w Holandii to sprawdzał oferty na pracawue.pl Mają tam najwięcej ofert i konkretne kwoty ile się zarabia i w jakim mieście. Tu można znaleźć aktualne Oferty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi