mzar 0 mzar Napisano 8 Grudnia 2019 Mam pracę siedzącą i zastanawiam się nad jakimś sportem,,.... Tak aby nie zostać po pracy kaleką Jakie sporty uprawiacie na co dzień? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Star 2 Star Napisano 13 Grudnia 2019 Kiedyś chodziłem na siłownie, obecnie ćwiczę głównie w domu. Siłównie mam trochę daleko. Kiedyś miałem klub sportowy praktycznie przed blokiem, obecnie musiałbym dojeżdżać autem bo się przeniesli i nie mam na to ochoty i czasu ( już i tak dwa razy dziennie stoję w korkach bo drogę do pracy mam po prostu kiepską). Ostatnio z żoną w ramach zimowego treningu kupiliśmy sobie również orbitrek: https://sklep.spokey.pl/pol_m_Sporty_Fitness_Trenazery-Orbitreki-394.html I muszę przyznać, ze trening na takim urządzeniu jest o wiele bardziej wymagający niż trening na rowerku czy na bieżni bo angazuje więcej grup mięśni. Niemniej oczywiśćie polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tucker 0 Tucker Napisano 17 Grudnia 2019 Ja lubie biegac. Swoja droga to jest spory problem z zakupieniem odziezy termoaktywnej. Moze ktos, cos poradzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sopcio 0 sopcio Napisano 9 Stycznia 2020 O tak bieganie jest super. Też lubię tak spędzać wolny czas. W ogóle z mężem aktywnie żyjemy bo on gra w piłkę nożną i przy okazji ja zaraziłam się trochę uprawianiem sportu. A tak mi się przypomniało, że jak znacie kogoś kto zawodowo gra w piłkę to są szkolenia Chce Zostać specjalnie dla osób, które chcą być dobrymi piłkarzami. Mąż mi o tym mówił i tak pomyślałam, że może ktoś skorzysta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaweq 0 Slaweq Napisano 15 Stycznia 2020 Gra w komputer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Saszka 0 Saszka Napisano 7 Kwietnia 2020 Ja to lubię sobie wieczorami pobiegać po pobliskim lasku. Jenak ostatnio wpadłam na pomysł, żeby ćwiczyć z moją córcią w domu i chcę nam kupić skakanki. Szukając w różnych sklepach w internecie trafiłam na bardzo ciekawą stronę https://dbam-o-siebie.pl/jak-wybrac-skakanke . I dobrze się stało, bo będę wiedziała jak skakanki dobrać do naszego wzrostu. Ogólnie na tej stronie jest wiele przydatnych wskazówek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647 0 Karolina647 Napisano 24 Kwietnia 2021 Witam, bardzo lubię grać w tenisa stołowego, ale przez obecną sytuację pandemiczną chciałabym kupić własny i ćwiczyć w domu. Znalazłam kilka ciekawych ofert w sklepie internetowym Magero. Czy ktoś już zamawiałam jakieś produkty i może podzielić się opinią? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Ada Napisano 5 Lutego 2022 Ja ćwiczę w domu. Najczęście włączam coś na internecie ... Ostatnio własnie musiałam zrobić sobie małe zakupuy sportowe. Kupiłam nową mate do ćwiczeń, nowe taśmy do ćwiczeń i pokusiłam się na hula hop. Wszystko znalazłam w sklepie internetowym Pesport. Mają całkiem niezły asortyment a mnie jeszcze udało się trafić na akcje promocyjną. Duży plus za szybką przesyłkę - paczka na drugi dzien była już u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
moniagonia 1 moniagonia Napisano 17 Lutego 2022 Bieganie lub basen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maras 0 Maras Napisano 9 Kwietnia 2022 W dniu 5.02.2022 o 23:06, Ada napisał: Ja ćwiczę w domu. Najczęście włączam coś na internecie ... Ostatnio własnie musiałam zrobić sobie małe zakupuy sportowe. Kupiłam nową mate do ćwiczeń, nowe taśmy do ćwiczeń i pokusiłam się na hula hop. Wszystko znalazłam w sklepie internetowym Pesport. Mają całkiem niezły asortyment a mnie jeszcze udało się trafić na akcje promocyjną. Duży plus za szybką przesyłkę - paczka na drugi dzien była już u mnie Też znam ten sklep i rzeczywiście fajny jest. Mnie brakowało sprzętu do domowej siłowni i tam udało się znaleść wszystko co trzeba. Rzeczywiście szybko wysyłają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 touchstone Napisano 6 Maja 2022 Standardowo jakiś rower czy bieganie, z mniej oczywistych zdarza mi się grać w badmintona, a ostatnio odkryłam jego odmianę - speedminton która jest trochę bardziej szalona i zaczynam się w to wkręcać.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Milano 0 Milano Napisano 21 Lipca 2022 Ja po pracy wracam do domu rowerem, to już jakieś ćwiczenie, czasem się rozciągam i w sumie tyle... Ale nie narzekam, czuję się dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 touchstone Napisano 30 Sierpnia 2022 U mnie mała aktualizacja, ponieważ ostatnio za namową znajomej zaczęłam chodzić na siłownię. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, więc skorzystałam z opcji treningów z trener indywidualny poznań. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi