Skocz do zawartości
mzar
mzar

Jaki sport uprawiacie po pracy

Rekomendowane odpowiedzi

mzar
mzar

Mam pracę siedzącą i zastanawiam się nad jakimś sportem,,.... Tak aby nie zostać po pracy kaleką

Jakie sporty uprawiacie na co dzień? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Star
Star

Kiedyś chodziłem na siłownie, obecnie ćwiczę głównie w domu.  Siłównie mam trochę daleko. Kiedyś miałem klub sportowy praktycznie przed blokiem, obecnie musiałbym dojeżdżać autem bo się przeniesli i nie mam na to ochoty i czasu ( już i tak dwa razy dziennie stoję w korkach bo drogę do pracy mam po prostu kiepską).

Ostatnio z żoną w ramach zimowego treningu kupiliśmy sobie również orbitrek:

https://sklep.spokey.pl/pol_m_Sporty_Fitness_Trenazery-Orbitreki-394.html

I muszę przyznać, ze trening na takim urządzeniu jest o wiele bardziej wymagający niż trening na rowerku czy na bieżni bo angazuje więcej grup mięśni. Niemniej oczywiśćie polecam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tucker
Tucker

Ja lubie biegac. Swoja droga to jest spory problem z zakupieniem odziezy termoaktywnej. Moze ktos, cos poradzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sopcio
sopcio

O tak bieganie jest super. Też lubię tak spędzać wolny czas. W ogóle z mężem aktywnie żyjemy bo on gra w piłkę nożną i przy okazji ja zaraziłam się trochę uprawianiem sportu. A tak mi się przypomniało, że jak znacie kogoś kto zawodowo gra w piłkę to są szkolenia Chce Zostać specjalnie dla osób, które chcą być dobrymi piłkarzami. Mąż mi o tym mówił i tak pomyślałam, że może ktoś skorzysta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Slaweq
Slaweq

Gra w komputer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Saszka
Saszka

Ja to lubię sobie wieczorami pobiegać po pobliskim lasku. Jenak ostatnio wpadłam na pomysł, żeby ćwiczyć z moją córcią w domu i chcę nam kupić skakanki. Szukając w różnych sklepach w internecie trafiłam na bardzo ciekawą stronę https://dbam-o-siebie.pl/jak-wybrac-skakanke . I dobrze się stało, bo będę wiedziała jak skakanki dobrać do naszego wzrostu. Ogólnie na tej stronie jest wiele przydatnych wskazówek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647
Karolina647

Witam, bardzo lubię grać w tenisa stołowego, ale przez obecną sytuację pandemiczną chciałabym kupić własny i ćwiczyć w domu. Znalazłam kilka ciekawych ofert w sklepie internetowym Magero. Czy ktoś już zamawiałam jakieś produkty i może podzielić się opinią? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ada
Ada

Ja ćwiczę w domu. Najczęście włączam coś na internecie ... Ostatnio własnie musiałam zrobić sobie małe zakupuy sportowe. Kupiłam nową mate do ćwiczeń, nowe taśmy do ćwiczeń i pokusiłam się na hula hop. Wszystko znalazłam w sklepie internetowym Pesport. Mają całkiem niezły asortyment a mnie jeszcze udało się trafić na akcje promocyjną. Duży plus za szybką przesyłkę - paczka na drugi dzien była już u mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
moniagonia
moniagonia

Bieganie lub basen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Maras
Maras
W dniu 5.02.2022 o 23:06, Ada napisał:

Ja ćwiczę w domu. Najczęście włączam coś na internecie ... Ostatnio własnie musiałam zrobić sobie małe zakupuy sportowe. Kupiłam nową mate do ćwiczeń, nowe taśmy do ćwiczeń i pokusiłam się na hula hop. Wszystko znalazłam w sklepie internetowym Pesport. Mają całkiem niezły asortyment a mnie jeszcze udało się trafić na akcje promocyjną. Duży plus za szybką przesyłkę - paczka na drugi dzien była już u mnie

Też znam ten sklep i rzeczywiście fajny jest. Mnie brakowało sprzętu do domowej siłowni i tam udało się znaleść wszystko co trzeba. Rzeczywiście szybko wysyłają 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone
touchstone

Standardowo jakiś rower czy bieganie, z mniej oczywistych zdarza mi się grać w badmintona, a ostatnio odkryłam jego odmianę - speedminton która jest trochę bardziej szalona i zaczynam się w to wkręcać.. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Milano
Milano

Ja po pracy wracam do domu rowerem, to już jakieś ćwiczenie, czasem się rozciągam i w sumie tyle... Ale nie narzekam, czuję się dobrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone
touchstone

U mnie mała aktualizacja, ponieważ ostatnio za namową znajomej zaczęłam chodzić na siłownię. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, więc skorzystałam z opcji treningów z  trener indywidualny poznań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi