Martynika 0 Martynika Napisano 2 Czerwca 2018 To chyba najczęściej spotykany zawód dla kobiety, wyjeżdżającej do pracy za granicę. Wiele moich koleżanek pracuje w ten sposób. Macie takie doświadczenia? Znacie agencje, które wysyłają pracowników do pracy jako opiekun? Jak oceniacie współpracę z nimi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647 0 Karolina647 Napisano 22 Czerwca 2021 Ja bardzo polecam wyjazdy z Opieka Portus, najlepsza agencja z jaką do tej pory współpracowałam. Bardzo rzetelnie opisują zlecenia i zajmują się potrzebną dokumentacją. Zarobki są bardzo dobre i przede wszystkim wypłacane na czas. Największy plus dla mnie to, że mam stały kontakt z moim koordynatorem, który w razie trudności zawsze mi pomaga. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bergtol 0 bergtol Napisano 18 Sierpnia 2022 Moja była już narzeczona pracowała jako opiekun osoby starszej pamiętam że osobiście jej znalazłem ogłoszenie bo mnie prosila o pomoc jak dobrze pamiętam to był portal pracawue.pl Bardzo dobrze opisane ogłoszenie to było i łatwo się aplikowało możesz sprawdzic czy mają tam nadal takie oferty pracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi