Rodward 0 Napisano 6 Września 2018 witam. Na wstępie informuje że pytanie skierowane jest do osób które otwierają biznes A w zasadzie już go otworzyli. Wiemy jak trudna sprawa jest pozyskanie nowego stałego klienta. Mając firmę która słabiej lub lepiej utrzymuje się na rynku ILE JESTEŚ W STANIE DAC RABATU DLA KLIENTA KTÓREGO JA CI PRZYPROWADZILEM i ILE JESTEŚ W STANIE ZAPŁACIĆ ZA TAKI MARKETING SWOJEJ FIRMY ŻEBY KLIENT KTÓRY JEST ODE MNIE CZYLI DOWIEDZIAŁ SIĘ O TWOJEJ FIRMIE DZIĘKI MNIE. To są dwa pytania dzięki którym próbuje rozwiązać problemy braku klientów w nowych dzialalnosciach wchodzących na rynek. liczę na odpowiedzi z Waszej strony i z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kk001 0 Napisano 7 Października 2018 Myśle,że 20% jest to rabat w granicach normy. Jeśli chcesz pozyskać nowych klientów, to polecam skontaktować się z Reprotechnika - drukowanie wrocław. Mi ta firma projektowała wizytówki. Ładne,czytalne. To dobra forma reklamy ale niestety dużo osób o niej zapomina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi