Magdaa 0 Napisano 28 Września 2018 Jakie są wasze opinie na temat skuteczności popularnych form reklamy? Zastanawia mnie, czy zestawy typu adsy, pozycjonowanie i marketing treści to optymalne połączenie dla każdej branży? Szczególnie interesują mnie wasze opinie w odniesieniu do branży medycznej. Myślę o stworzeniu oferty na wzór tej https://mamcisnienie.pl/. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
premiumdigital.pl 0 Napisano 28 Września 2018 Najlepszy sposób to odpowiednio zbudowana strona internetowa, bezpośrednio trafiająca tematem i stylem do grupy odbiorców do których celujesz oraz prawidłowe jej wypozycjonowanie, bez którego Twoje widoczność w internecie będzie znikoma. Projektujemy i tworzymy strony internetowe w Łodzi. Gwarantujemy dobre ceny i najnowsze rozwiązania. Rozwijaj swoją firmę i pokazuj się w internecie. Strona internetowa to kluczowy element w prowadzeniu i rozwijaniu każdego biznesu. Nie daj się wyprzedzić konkurencji. Zapraszamy do konsultacji https://premiumdigital.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał Jezierski 0 Napisano 1 Października 2018 reklama powinna być dobrana do grupy docelowej, wtedy będzie skuteczna. Co więcej, musi być testowana, bo nie ma sensu finansować czegoś, co nie przynosi efektów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
premiumdigital.pl 0 Napisano 1 Października 2018 Skuteczną formę promowania się w internecie jest stworzenie strony internetowej/sklepu w internecie oraz ich pozycjonowanie. Zapraszam na Premium Digital. Prowadzimy szeroko pojęte działania marketingu online w Łodzi. Naszą specjalnością jest tworzenie stron internetowych oraz ich pozycjonowanie. Posiadamy jeszcze szereg dodatkowych usług reklamowych takich jak: - projektowanie graficzne, - opieka nad stornami www, - prowadzenie kampanii w social mediach, - prowadzenie blogów, - content marketing, - marketing szeptany. Staramy się dostarczać naszym klientom kompleksową obsługę pod kątem działań w internecie. Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem, w którym wciąż przybywa nowych osób. Nie boimy się wyzwań i jesteśmy nastawieni na rozwój i działanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jolanta952 0 Napisano 21 Października 2018 Świetnie (wbrew pozorom) sprawdzają się również tradycyjne formy reklamy. Inwestycja w gadżety reklamowe również może być opłacalna. Ja, zdecydowałam się na przykład na wyprodukowanie napojów z nadrukowanym logotypem mojej firmy, co powierzyłam przedsiębiorstwu http://www.freshdrink.pl/pl/galeria-13,10030 - były one prezentem dla gości mojego salonu fryzjerskiego. Klient obdarowany, chętniej do Ciebie wróci niż ten, co nie dostał nic... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Frankie33 0 Napisano 4 Grudnia 2018 Nie ma takie uniwersalnej metody, która zawsze się sprawdzić. Zbyt wiele czynników ma wpływ na skuteczność promocji. Najpierw trzeba przygotować odpowiedni plan marketingowy. Z takich tradycyjnych form reklamy, dobrym pomysłem mogą być kalendarze wkładane do książek https://www.diamond-druk.pl/kalendarze-ksiazkowe-szyto-klejone jeśli masz wydawnictwo lub księgarnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
moniagonia 1 Napisano 12 Grudnia 2018 Też uważam że nie ma jednego rozwiązania dla wszystkich w tej branży. Trzeba po prostu na metodzie prób i błędów znaleźć to co pasuje nam i co najlepiej nas reklamuje. W mojej firmie co roku jeździmy na remadays by dowiedzieć się o wszelakich nowinkach w tym temacie a dodatkowo można zobaczyć co branża gadżetowa ma ciekawego do zaproponowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Goodlooking2 0 Napisano 17 Stycznia 2019 Każda forma reklamy jest dobra jeżeli działa. Artykuł na blogu GoodLooking Studio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wlasciwa 0 Napisano 19 Stycznia 2019 Dobrze wiemy, że skuteczną formą promocji w współczesnych czasach jest strona internetowa. Ja już dawno zrezygnowałam z ulotek i spróbowałam pozycjonowania. Początkowo trzeba odrobinę zainwestować ale wyniki są wspaniałe. Teraz mam niemało konsumentów i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Polecam Wam byście zaryzykowali inwestycją na pozycjonowanie. Ciekawą ofertę ma https://echomarketing.pl/pozycjonowanie-stron-www/ - mam nadzieję, że będziecie równie zadowoleni, jak ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Re Cube 0 Napisano 31 Stycznia 2019 Czasy się zmieniają, trendy się zmieniają i reklama się zmienia. Stawiałbym na kreatywność - to się dzisiaj liczy. Z tego względu polecę Ci agencję kreatywną i reklamową Kumaci Ogarnięci. Ekipa z Warszawy, która zna się na rzeczy. Zweryfikuj kreatywność w portfolio. ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
targowe33 0 Napisano 8 Lutego 2019 Wiele jest form reklamowania się i często trzeba korzystać z każdej formy. Jedną z takich form są udziały w targach branżowych, wiadomo są to koszta ale z czasem one się zwrócą jak zaczną napływać klienci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fordisplay66 0 Napisano 8 Lutego 2019 Ja swoją firmę reklamuje często po przez targi i wystawy różnego rodzaju pomijając już reklamę w internecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
truck 0 Napisano 14 Lutego 2019 Nie ma prostej odpowiedzi, jaka forma reklamy będzie najbardziej optymalna. Czasami będą to po prostu ogłoszenia które publikuje się na portalach ogłoszeniowych, innym razem będą to media społecznościowe, a jeszcze innym razem wyszukiwarki internetowe. Nie bez znaczenia jest też mailing czy content marketing. Ważną kwestią są też media społecznościowe. Proponuję tutaj jeszcze wysłać zapytanie: https://shineonagency.pl/media-spolecznosciowe/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mateo1982 0 Napisano 1 Marca 2019 Najważniejsze to obsługa klientów oraz potencjalnych klientów. To tańsze niż pozyskiwanie non stop nowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Apkidlafirm.pl 0 Napisano 24 Marca 2019 Jeśli chodzi o ten serwis o którym Pan pisze, doskonałym pomysłem byłoby opracowanie własnej, dedykowanej aplikacji mobilnej dla Pańskiego biznesu, koniecznie pisanej od podstaw, na własność i wydanej na własnym koncie developerskim... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Viktoria 0 Napisano 25 Marca 2019 Formę reklamy należy dostosować do specyfiki prowadzonego biznesu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi