Talin 0 Napisano 17 Grudnia 2018 Hej, kantory internetowe robią coraz większa furorę. Chyba już mało kto wymianie pieniądze w kantorach stacjonarnych. Jeśli macie jakiś sprawdzony kantor online to podrzućcie na niego namiary - bo wiadomo, że nie każdy jest wart zaufania. Dobrze by było zrobić takie zestawienie, kantorów które można polecić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DarekPiw 0 Napisano 20 Grudnia 2018 Eh. Nie polecam żadnego kantoru online. Wolę te stacjonarne. Z kantorów online korzystam jedynie w ostateczności, bo mają swoje dodatkowe prowizje, a po co mi tracić moje ciężko zarobione pieniądze...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 22 Grudnia 2018 Dodatkowe prowizje? No coś Ty. Zobacz Pluskantor, tu w ogóle nie ma żadnej prowizji, jest spread na poziomie około 2 gr i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DarekPiw 0 Napisano 29 Grudnia 2018 Tak na szybko rzuciłem okiem. Hm. Ciekawa alternatywa, ale po pierwsze to nie chce mi się tam zakładać konta, bo zbyt wygodny jestem, a po drugie ten spread to musi być na moją niekorzyść ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 10 Stycznia 2019 Spready w stacjonarnych kantorach sięgają kilkudziesięciu gr, a zobacz na kantor online- 2 gr lub mniej! Czyżby zakładanie konta bardziej Cię męczyło niż chodzenie po kantorach? Nie wierzę!:D To przecież kwestia jakichś 5 minut, a przewalutowania dokonasz choćby siedząc wygodnie w fotelu we własnym domu- w zam raz dla wygodnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Napisano 15 Stycznia 2019 Ale konto w kantorze internetowym zakładasz tylko raz, a potem już tylko korzystasz, bez żadnych kłopotliwych działań. Też nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że kantor stacjonarny jest wygodniejszy niż kantor online. Dla mnie nie większej wygodny niż bezpieczne bezgotówkowe transakcje wykonywane z własnego komputera o dowolnej porze dnia. Warto spróbować, zanim się stwierdzi, że wygodniej jest biegać po mieście, z gotówka w kieszeni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 26 Stycznia 2019 Rejestracja to żaden kłopot, masz rację, w 5 minut da się to zrobić, kantor tego wymaga dla bezpieczeństwa naszych pieniędzy zresztą:) Transakcji natomiast można dokonać nawet bez komputera, wystarczy smartfon np. O ile oczywiście kantor online posiada mobilną wersję- ja wybrałam taki, który ją ma aby wymiana waluty była jeszcze bardziej dostępna, dosłownie zawsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi