Paweł01 0 Napisano 27 Grudnia 2018 Witam, Co myślicie o założeniu jednoosobowej działalności gospodarczej, poszukaniu klientów i zacząć biznes z poszukiwaniem pracowników. Nie zatrudniam ich u siebie tylko dla kogoś szukam pracowników którzy podpiszą umowę z daną firmą. Macie może jakieś porady, wskazówki od czego zacząć albo mnie oświetlić ze słaby to biznes Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
int 0 Napisano 15 Stycznia 2019 A masz wiedzę, doświadczenie ? Bez tego będzie Ci bardzo ciężko zacząć zarabiać i może upłynąć bardzo dużo wody w Wiśle zanim zaczną się pierwsze dochody. Może lepiej zacznij pracować w tej branży na etacie. Kontakty jakie zdobędziesz mogą też być przydatne. Z jakiego jesteś miasta ? Gdybyś pytał to szukam ciekawych osób z branż HR/Headhunt/Szkolenia do współpracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Paweł01 0 Napisano 17 Stycznia 2019 Dnia 15.01.2019 o 07:32, int napisał: A masz wiedzę, doświadczenie ? Bez tego będzie Ci bardzo ciężko zacząć zarabiać i może upłynąć bardzo dużo wody w Wiśle zanim zaczną się pierwsze dochody. Może lepiej zacznij pracować w tej branży na etacie. Kontakty jakie zdobędziesz mogą też być przydatne. Z jakiego jesteś miasta ? Gdybyś pytał to szukam ciekawych osób z branż HR/Headhunt/Szkolenia do współpracy. Jestem z Warszawy, jeśli Pan również to chętnie porozmawiam na ten temat. Również myślałem żeby zacząć od pracy na etacie, ale wszystkie ogłoszenia jakie widziałem to chciały już doświadczonych ludzi po studiach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi