Skocz do zawartości
Paweł01
Paweł01

Headhunter

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł01
Paweł01

Witam,

Co myślicie o założeniu jednoosobowej działalności gospodarczej, poszukaniu klientów i zacząć biznes z poszukiwaniem pracowników. Nie zatrudniam ich u siebie tylko dla kogoś szukam pracowników którzy podpiszą umowę z daną firmą. Macie może jakieś porady, wskazówki od czego zacząć albo mnie oświetlić ze słaby to biznes

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
int
int

A masz wiedzę, doświadczenie ? Bez tego będzie Ci bardzo ciężko zacząć zarabiać i może upłynąć bardzo dużo wody w Wiśle zanim zaczną się pierwsze dochody. Może lepiej zacznij pracować w tej branży na etacie. Kontakty jakie zdobędziesz mogą też być przydatne. Z jakiego jesteś miasta ?
Gdybyś pytał to szukam ciekawych osób z branż HR/Headhunt/Szkolenia do współpracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Paweł01
Paweł01
Dnia 15.01.2019 o 07:32, int napisał:

A masz wiedzę, doświadczenie ? Bez tego będzie Ci bardzo ciężko zacząć zarabiać i może upłynąć bardzo dużo wody w Wiśle zanim zaczną się pierwsze dochody. Może lepiej zacznij pracować w tej branży na etacie. Kontakty jakie zdobędziesz mogą też być przydatne. Z jakiego jesteś miasta ?
Gdybyś pytał to szukam ciekawych osób z branż HR/Headhunt/Szkolenia do współpracy.

Jestem z Warszawy, jeśli Pan również to chętnie porozmawiam na ten temat. Również myślałem żeby zacząć od pracy na etacie, ale wszystkie ogłoszenia jakie widziałem to chciały już doświadczonych ludzi po studiach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
int
int

priv  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi