mzar 0 Napisano 9 Lipca 2025 Czy robiliście elewację samodzielnie? Zastanawiam się nad samodzielnym wykonaniem. Czy bardzo trudno? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
calour 0 Napisano 9 Lipca 2025 (edytowane) Ja robiłem sam cały dom na zewnątrz i jeszcze raz bym do tego się zabrał tym razem nawet śmiem twierdzić że sprawniej. Ale zrobiłem to bardzo dokładnie nie ma mowy o jakiej kolwiek dziurce i mostkach termicznych ,styropian tak położyłem że jest jeden wielki styropian na ścianie a niestety ekipy różnie do tego podchodzą wiem na pewno że jak by oni mieli tak utykać i docinać a następnie oglądać każdy kawałek żeby było bez odpadów i tak dalej to byś im musiał dużo więcej zapłacić. Nie jest to robota dla mięczaka i kogoś kto ma dwie lewe ręce, ale ogarnięty facet powinien sobie z tym poradzić. Najgorzej z pogodą trzeba trafić ale mi akurat to za bardzo nie dokuczało najprzyjemniejsza to była chyba struktura położenie jej było mega proste i bardzo cieszyło oko. Aktualnie zastanawiam się też dla dekoracji nad położeniem blachy na elewacji https://pokrycia.pl/blacha-t14-elewacja Zerknij sobie tutaj. Edytowane 9 Lipca 2025 przez calour 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi