Tatiana 0 Napisano 16 Marca 2019 Importując lub eksportując na pewno wymieniacie walutę. Sądzę, że każdy przedsiębiorca powinien wiedzieć w jaki sposób przewalutowania realizować jak najtaniej. Przesądza o tym kurs oraz spread walutowy. Powiedzcie mi ile Was kosztuje wymiana waluty? Bo mnie- od kiedy rezygnując z bankowych transakcji zaczęłam wymieniać przez kantor online maksymalnie 2 gr na jednostce, a kurs mogę przy tym negocjować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Martynaz 0 Napisano 21 Marca 2019 Dnia 16.03.2019 o 22:44, Tatiana napisał: Importując lub eksportując na pewno wymieniacie walutę. Sądzę, że każdy przedsiębiorca powinien wiedzieć w jaki sposób przewalutowania realizować jak najtaniej. Przesądza o tym kurs oraz spread walutowy. Powiedzcie mi ile Was kosztuje wymiana waluty? Bo mnie- od kiedy rezygnując z bankowych transakcji zaczęłam wymieniać przez kantor online maksymalnie 2 gr na jednostce, a kurs mogę przy tym negocjować. Z reguły kurs waluty jest negocjowany powyżej określonej kwoty (np. 10 000 pln). Do tego kantor online z reguły udostępnia tego typu funkcjonalność podczas określonych godzin, pomimo iż operuje 24/7. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi