MateuszArek 0 Napisano 31 Marca 2019 Witam chciałem zaprezentować projekt który jest już na rynku 4 miesiące sprawdzony przez duże grono osób które zarabiają w ten sposób. Na samym początku chce podkreślić, że jest to biznes pracujesz sam na siebie nie jest to oferta pracy dlatego jak w każdy biznes trzeba zainwestować. Cały kapitał który zostanie włożony do projektu zostanie zwrócony z zyskiem 30% w ciągu 6 miesięcy co pozwala nam traktować tą inwestycje jak lokate tyle, że zwiększym procentem niż w banku jedyne co należy robić to oglądnąć 8 reklam zajmuje to dosłownie minute dziennie. Cały system zarabiania jest oparty na budowaniu swojej struktury z czego mamy pieniądze, zwykły marketing internetowy a osoba którą zdobędziemy będzie przynosić nam zyski regularnie. Program jest bardzo mocno rozwojowy plany które zakładają sobie właściciele są realizowane, nie czeka się na to po kilka lat czy nawet rok w czasie startu przez 4 miesiące zrobili takie rzeczy jak własny system płatniczy Omegapay, otworzyli biuro w Azji, wydali karty płatnicze omega (fizyczny plastik) oraz nawiązują współprace z coraz większymi markami (ponieważ nasze naliczenia do kapitału który został zainwestowany bierze się z pieniędzy reklamodawców firma dzieli się częścią zysków). Natomiast w planach ma jeszcze zarejestrować własną firme inwestycyjną, wypuścić własny energetyk na rynek, ulepszyć i wprowadzić możliwość kopania przez nas kryptowalut oraz wiele wiele więcej. Co dostajesz w takim razie ode mnie? Dostajesz pełne wsparcie 24/7 możliwość udziału w szkoleniach z marketingu oraz pełno video uczących pierwszych kroków jak zacząć jak zdobyć pierwszego klienta. Wydaje się mało lecz uwierzcie mi na słowo, że wiedzy którą oferujemy jest masa i zawsze jesteśmy otwarci do pomocy jeżeli ktoś nie rozumie lub ma problem z którymś etapem każdy członek naszej społeczności jest chętny do pomocy razem z zawodowcami którzy rozbudowali swój biznes do tego poziomu gdzie dzienne ich zarobki to około 2 tysiące złotych ! Mam nadzieję, że zainteresowałem ciebie tematem próbowałem napisać wszystko jasno jeżeli masz jakieś wątpliwości lub pytanie jak zacząć zapraszam do napisania maila. Osoby którym się nie podoba pomysł i tak dziękuje za uwage a ludziom którzy nie mają nic ciekawego do napisania tylko bezsensowny hejt nie odpisuje i mogą sobie darować komentarze Pozdrawiam i życzę miłego dnia ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bastek 0 Napisano 25 Kwietnia 2019 Duża firma = duża możliwość inwestycji, a są rzeczy w które warto inwestować. Generalnie bardzo opłaca się importować towary z Chin, a następnie wprowadzić je do obrotu na rynku wewnętrznym. Jeszcze do niedawna nie sądziłem, że w dzisiejszych czasach jest to takie proste. Na rynku istnieją firmy takie jak https://agent1688.com/, które zawodowo zajmują się importowaniem z Chin (drogą morską, kolejową i standardowo za pomocą transportu drogowego). Specjalizują się w zakupach na 1688.com czyli na największej platformie B2B w Chinach, na której zaopatrują się chińscy sprzedawcy hurtowi i detaliczni. Formalności, sprawdzanie towaru i wszystko co związane z transportem należy do nich dzięki czemu nie tylko oszczędzamy pieniądze, ale także nerwy! :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Halina789 0 Napisano 14 Maja 2019 Może warto pomyśleć o podjęciu współpracy z firmą, która zajmie się profesjonalnie takimi działaniami jak archiwizowanie dokumentów. My od jakiegoś czasu współpracujemy z firmą http://e-volution.pl/, która zajmuję sie archiwizacją dokumentów . Takie rozwiązanie jest bardzo pomocne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi