ukbiznes 0 Napisano 9 Stycznia 2018 Witam od kilku lat mieszkam w UK mam otwarta dzialalnosc dostep do magazynu konta na ebay oraz amazon szukam pomyslu na biznes miedzy Anglia a Polska lub odwrotnie jesli masz cos ciekawego napisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jannett 2 Napisano 12 Stycznia 2018 Może jakiś transport? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Visualay 2 Napisano 19 Stycznia 2018 RTV i AGD - chyba najlepiej z UK sprowadzać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dmytro1980 0 Napisano 29 Stycznia 2018 Witam. Interesuje mi produkcja apple. Nowa, uzywana, do naprawy. dmytroponomarenko8@gmail.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomPom 2 Napisano 30 Stycznia 2018 11 godzin temu, Dmytro1980 napisał: Witam. Interesuje mi produkcja apple. Nowa, uzywana, do naprawy. dmytroponomarenko8@gmail.com Jak do naprawy Cie interesuje to zglos sie do mnie, taniej niz u mnie nie znajdziesz, towar wybierasz sam, ???????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
K.Singh 0 Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Ciuchy używane może importuj Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez K.Singh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ecrosio 0 Napisano 20 Lipca 2018 (edytowane) Posiadamy własne Studio graficzne i dział IT - Tworzymy strony internetowe, logotypy, ulotki itp prace graficzne. Jeśli udałoby Ci się zdobyć jakieś fajne zlecenia to wykonamy to na preferencyjnych warunkach. Dla Pana jest to mało pracy tylko przekazywanie poprawek itp plików przez maila a pieniądz duży bo rozbieżność cenowa między PL a UK jest kolosalna za takie usługi. Proszę o kontakt. m.gaik@nielada.co. Nasze portfolio www.nielada.co Edytowane 20 Lipca 2018 przez ecrosio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
FrancuskiFacet 1 Napisano 23 Grudnia 2018 Proponuję handel moto UK - PL. Daj znać, czy jesteś zainteresowany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi