mzar 0 Napisano 22 Sierpnia 2019 Pytanie do osób które nieco siedzą w gastronomii. Jaki polecicie ekspres do kawiarni, z tych profesjonalnych? Ile może kosztować takie urzadzenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Star 2 Napisano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Planujesz otworzyć kawiarnię? Jeśli tak to polecam na tym nie oszczędzac. Raz byłem w kawiarni, w której zaserwowali mi.... kawę ze zwykłego czajnika. Więcej tam nie poszedłem bo taką kawę to mogę sobie sam w domu zrobić. A nie jeszcze za to płacić. Polecam zerknąć sobie tutaj https://www.gastropuls.pl -masz cały duży wybór takich ekspresów kawiarnianych. Możesz się rozejrzeć jakie są mniej wiecej ceny takiego sprzętu. Najlepiej napisz im jakie masz wymagania i czego oczekujesz od sprzętu, powinni przedstawić Ci ofertę. W kawiarniach o wiele częściej niż ekspresy ciśnieniowe widzi się ekspresy kolbowe. Do kawiarni nie można równiez kupić ekspresu do użytku domowego z uwagi na to, ze od razu praktycznie traci gwarancję. Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Star 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi