Jump to content
tomek_service
tomek_service

Tragiczna współpraca z DPD.

Recommended Posts

tomek_service
tomek_service

Przestrzegam wszystkie firmy które chcą podjąć współpracę z tą tragiczną firmą to banda debili z sprawa w moim przypadku była o tyle prosta ponieważ firma DPD z którą współpracowałem przez około 2 lata zaczęła sobie wymyślać jakieś dziwne opłaty i gabaryty nie wiadomo z kont. Reklamacja jak wiadomo w każdej firmie kurierskiej nie jest łatwa to i w tym przypadku dostaliśmy odmowę reklamacji. Kilkanaście razy podchodziłem do sprawy rozmawiałem z[przedstawicielem DPD już załatwił sprawę dogadaliśmy wszystkie szczegóły kwoty a tu nagłe wyskakuje mi że mam zapłacić dodatkowe 3 tyś za koszty ich kancelarii która podjęła sprawę to kazałem człowiekowi się gonić bo jest nie poważny. Sprawa trafiła do sądu w Lublinie sąd wyznaczył mediatora DPD się nie zgodziło i dziwnym trafem zapomnieli mnie poinformować o terminie rozprawy a z racji tego że się na niej nie pojawiłem to wynik był przesądzony. Jednym stwierdzeniem mogę podsumować przedstawicieli i dyrektorów firmy DPD "dno i 7 metrów mułu." kto ich zatrudnia jakie szkoły skończyli i jaki mają pomysł na biznes nie mam pojęci. Tłumacze temu idi... że sprawa już się ciągnie 3 lata stracili na mnie rocznie około 100.000 zł rocznie z paczek wszystkich znajomych którzy prowadza biznes taki jak mój w okolicy ostrzegłem 2 zrezygnowało następne 100.000- 150.000 zł rocznie z każdego a wy się szarpiecie o 2500zł ale głowa muru się nie przebije nauka kosztuje.

farn
farn

Dlatego my już z nimi nie pracujemy, nie ma sensu