ChiliPalmerias 0 Napisano 17 Lutego 2020 Kupujemy online na licytacjach komorniczych z Niemiec i Austrii i sprzedawaj online w Polsce. Na początek sprzęt budowlany narzędzia: młotowiertarki, piły szablaste, szlifierki, osadadzki, piły. Celuj w sprzęt Hilti, Makita, Metabo, Bosch. Aukcji szukamy na ronta.pl a towaru pozbywamy się na olx i uwaga loombard.pl nawet z ich prowizją opłaca się często odsprzedać u nich - zalety że pozbywamy się towaru od ręki. Czasami lepiej zarobić szybko 100 PLN niż czekać na 300 PLN Jakby ktoś miał problem ze zbyciem towaru proszę o kontakt! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
romi 0 Napisano 18 Marca 2021 Ciekawe, pomyślimy, może to jest jakiś sposób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaslVas 0 Napisano 18 Listopada 2021 kto już coś kupił na tej stronie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pawlowski 0 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Jasne trzeba trochę cierpliwości. Nie licz na to że wszystko kupisz taniej ale nie jest tak że się nie da. Ja ostatnio nawet przegapiłem że wygrałem nowego s10+ za jakieś 170€ nie dość że nie odebralem to na jednej ze stron wylapalem bana no bo licytacje sa na zewnetrznych stronach ale dobrze miec to w 1 miejscu konczy mi się konto to biore pakiet vip zamiast tego na rok. Edytowane 19 Listopada 2021 przez Pawlowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi