ana 0 Napisano 15 Kwietnia 2018 Witajcie, ściąganie z chin , sprzedaż internetowa. Poszukuje kogoś kto siedzi w temacie. A do tych którzy lizneli temat czyli np:" mieli pomysł i prosperują albo mają za sobą już jakieś doświadczenie prosiłabym o udzielenie odpowiedzi na niżej zadane pytania. Z góry dziękuje. Wiem, że na forum tego typu tematy się już pojawiały ale warto to odświeżyć. Czy zainwestowaliście i straciliście a może zyskaliście? ( chodzi mi o sprzedaż internetową) Przed czym ostrzeglibyście osoby startujące w imporcie z chinami? Czy warto współpracować z firmami, które wszystko za nas załatwią ( pobierają spore opłaty) Nie che zadawać miliona pytań ale jak ktoś zainteresuje się tematem zapraszam do rozmowy. Pozdrawiam Można się również ze mną kontaktować priv. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Cent 1 Napisano 18 Kwietnia 2018 Temat jednocześnie ciężki,ale i ciekawy... Wydaje mi się,że lepszy jest samodzielny import z Chin,jednak z drugiej strony mogą nas przerosnąć procedury! Nie ma złotego środka A o jakim towarze z Chin do sprzedaży przez internet mówimy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi