moovn 0 Posted May 6, 2020 Cześć Moi drodzy chciałbym się z wami podzielić o firmie, która pomogła mi znaleść oszczędności w dobie pandemii. Szukałem po necie rozwiązać jak zmniejszyć koszty bo umówmy się na dłuższą metę tarcza niewiele pomaga. Trafiłem na stronę małej firmy sfb.expert Polecam takie firmy bo naprawdę pomagają. Dodatkowo wynegocjowałem tak, że tak naprawdę nic im nie zapłaciłem z mojej perspektywy. Płaciłem za usługi około 4500 netto (telekomunikacyjna, internet, wsparcie zdalne). Teraz podpisałem dokumenty na 2200... W około dwa tygodnie wynegocjowali mi stawki u dostawców... Ich wynagrodzenie wyniesie różnica między tym co płaciłem a będę płacił. Dopiero im place jak realnie na fakturach będzie taniej. A wy znacie też takie rozwiązania i inne opcje na zmniejszenie kosztów? Bo bardzo mi się spodobała taka forma. Co o tym sądzicie? 0 Share this post Link to post
ChiliPalmerias 0 Posted July 16, 2020 Obecnie chyba najlepszy moment na wejście w ten biznes. Czasy kryzysu i korona wirusa, oznaczają wiele upadłości firm i jednocześnie względnie niską konkurencję podczas licytacji online. Jeżeli ktoś miał tego farta, że trzymał kapitał na chude lata to czas zacząć go pomnażać. Na Ronta.pl znajdziecie wszystko: licytacje komornicze, postępowania upadłościowe firm a także aukcje likwidacyjne, związane z zamykaniem firm bez procesu upadłościowego. Wszystkim życzę powodzenia! 0 Share this post Link to post