ola27 0 Napisano 7 Lipca 2020 Jeśli ktoś nosi się z zamiarem zainstalowania paneli słonecznych na swoim dachu, koniecznie powinien odwiedzić stronę http://solar-planet.pl/ . Jest to profesjonalna firma oferująca instalacje fotowoltaiczne w jakości PREMIUM. Sama korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Bardzo dobrym pomysłem, jeśli chcecie prowadzić firmę jest zadbanie o to by mieć w niej prąd z odnawialnych źródeł energii - a panele fotowoltaiczne to najlepsze rozwiązanie. Nam w firmie panele montowała Eco Voltaika - www.ecovoltaika.eu i jesteśmy z jej usługi zadowoleni. Firma działa na terenie całej Polski, przyjmuje zlecenia niezależnie do ich wielkości (więc nie tylko robi instalacje dla firm, ale także dla domów jednorodzinnych). Zatrudnia doświadczonych pracowników, którzy chętnie wszystko wytłumaczą i doradzą. Mają setki zrealizowanych inwestycji i są firmą godną zaufania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Myszka 0 Napisano 18 Listopada 2020 Decydując się na inwestycję w panele fotowoltaiczne warto wiedzieć, że aby to wszystko dobrze działało najważniejszy jest projekt. Projekt taki powinien być wykonany pod indywidualne potrzeby każdego domostwa aby móc w 100% wykorzystać potencjał poczynionej inwestycji. U nas całość prac od projekty, montaż po pomoc w ubieganiu się o dopłatę pomógł nam Sunclever. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647 0 Napisano 26 Kwietnia 2021 Witam, chcę zamontować instalację fotowoltaiczną przy budynku firmy. Chyba zdecyduję się na usługi SPR Polska, ze względu na ich wieloletnie doświadczenie. Czy ktoś zna te firmę i może podzielić się opinią? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
misha 0 Napisano 25 Maja 2021 Na pewno warto byłoby zastanowić się też nad ofertami firmy Respect Energy, ponieważ oni oferują dostawę prądu pozyskiwanego z odnawialnych źródeł. A więc taką, która jest całkowicie bezpieczna dla naszego środowiska, jednocześnie też w dużo korzystniejszej cenie. Także warto dokładnie zapoznać się z ich ofertą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wodna12 0 Napisano 29 Stycznia Panele fotowoltaiczne to coraz popularniejsze rozwiązanie, zwłaszcza przy rosnących kosztach energii. Warto też sprawdzić dostępne dotacje na fotowoltaikę, bo mogą znacząco obniżyć koszt całej inwestycji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi