K.Singh 0 Napisano 29 Kwietnia 2018 Witam. Zastanawiam się nad otwarciem butiku. Widzę że towar z Turcji cieszy się dużym powodzeniem. Jednakże ciężki temat : jak znaleźć hurtownie? Dostawcę Jak przewozić towar ( Turcja do UK) Może ktoś ma/miał doświadczenie i wiedzę. Z chęcią dowiem się jak to wygląda w praktyce. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MrMarson 0 Napisano 29 Kwietnia 2018 Wólka kosowska, pod warszawą, tam masz tureckie centrum z ubraniami, warto się przejechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
K.Singh 0 Napisano 29 Kwietnia 2018 Tak jak pisalam interesuje mnie uklad Turcja - UK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Visualay 2 Napisano 1 Maja 2018 Jak napisał MrMarson wszystko w Wólce jest z TR. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
K.Singh 0 Napisano 1 Maja 2018 1 godzinę temu, Visualay napisał: Jak napisał MrMarson wszystko w Wólce jest z TR. Jak napisałam powyżej. Nie interesuje mnie towar z polski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Raziel 0 Napisano 21 Marca 2019 Aktualnie w Polsce niewiele jest hurtowni oferujących produkty z Turcji ale moim zdaniem jest to właśnie dobra sytuacja. Coraz więcej osob zaczyna doceniać ich produkty z uwagi na to, że są o wiele lepszej jakości oraz porządniejsze. Możesz sam zastanowić się nad założeniem takiej hurtowni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz 0 Napisano 30 Marca 2019 A jakim kapitałem dysponujesz? Bo taki biznes będzie raczej kosztowny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi