Skocz do zawartości
marcinc
marcinc

Wspólnik poszukiwany - branża drzewna produkcja i handel

Rekomendowane odpowiedzi

marcinc
marcinc

Witam Forumowiczów.

Poszukuje aktywnego wspólnika do branży drzewnej który wspólnie z naszym zespołem będzie realizował wspólne założenia strategiczne. Prowadzimy kilka skrzydeł w branży budowlano-drzewnej.  Stawiamy sobie za cel całkowitą niezależność a sytuacje kryzysowe będę dla nas niczym drastycznym.  W branży drzewnej i budowlanej działam od ponad 19lat. Aktualnie sprzedaż usług i materiałów na bliskim poziomie 1miliona rocznie. Wspólnik który przystąpi do realizacji założeń, zobowiązuje się na wniesienie kapitału początkowego w formie środków trwałych oraz czynnie przyczyni sie do realizacji strategicznej firmy.

Osoba do współpracy z Wrocławia, Środy Ślaskiej,Lubina lub okolic. 

Aktualnie realizuję założony plan który zapewni mocna stabilizacje finansowa firmy, oraz szereg zleceń. Nadmienię kwestie która jest ważna jak dla mnie , szereg stałych klientów oraz bardzo pozytywna opinia rynkowa od wielu lat. Rozpoznawalność firmy to wysoka jakość i gwarancja realizacji. Co jest bardzo ważne w obecnym czasie dla naszych kontrahentów.

Wspólnik z kapitałem 150-350tyś, poniżej tej sumy nie ma sensu jaka kolwiek rozmowa. Podział udziałów w firmie , do ustalenia na spotkaniu.

Proszę o przemyślane odpowiedzi

zapraszam do kontaktu.

Edytowane przez marcinc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi