Lz2zae 0 Napisano 21 Listopada 2020 Dzień dobry. Moja siostra posiada swoją firmę. Chciałaby w najbliższym czasie stworzyć swoją stronę internetową. Polecicie kogoś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piotr99 0 Napisano 10 Grudnia 2020 Skorzystaj z pomocy agencji marketingowej, która stworzy Ci stronę internetową dobrze wypozycjonowaną w internecie, tak aby zaistniała w google. Mojej firmie budowała stronę agencja Nakatomi Polska. Polecam, strona śmiga i jeszcze przynosi mi klientów z całej Polski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Star 2 Napisano 1 Czerwca 2021 Tak jak osoba powyżej pisze uważam że dobrze będzie skorzystać z pomocy agencji marketingowej. Wszystko tak naprawdę zależy od tego co chcecie sprzedawać. Jeśli chodzi o reklamę, polecane są pozycjonowanie reklamy google ads ewentualnie prowadzenie fan page Wejdź sobie na stronę https://smartbuzz.pl/seo/ Możesz poczytać sobie tutaj o polecanych sposonach reklamowania firmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi