Karolina647 0 Napisano 18 Marca 2021 Cześć, Potrzebuje kupić trochę nowego sprzętu do mojego przedsiębiorstwa, a konkretniej frezy do pcv. Polecacie jakieś ? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Calidgod 1 Napisano 15 Marca 2022 Wybór okien do domu to bardzo ważna sprawa, ponieważ od nich zależy bardzo wiele - zarówno ciepło w zimie, jak i hałas z ulicy. To prawda, że spotkałem się z problemem słońca i prywatności. Ponieważ sąsiedzi są blisko, nie chciałem, aby okna wychodziły na Ciebie. Przykleiłem więc do okien folię mleczną na szyby https://www.folie-expert.pl/folia-mleczna-na-szyby . Zamknęło to kilka problemów w postaci wścibskich oczu, ciepła i trochę światła. Teraz nawet nie używam zasłon, więc myślę, że moje doświadczenie może się komuś przydać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Moniczka888 0 Napisano 15 Marca 2022 A nie lepiej po prostu kupić okna pvc do domu jakiejś dobrej firmy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Talin 0 Napisano 13 Kwietnia 2022 Jeśli szukacie dobrych okien PCV, to popatrzcie na ofertę firmy Jezierski. Firma od lat znana jako czołowy producent okien pcv w segmencie premium. Ich okna charakteryzują się świetnym wyglądem oraz doskonałymi parametrami jeśli chodzi o izolację termiczną. Firma ma w ofercie duży wybór rożnych kolorów, wzorów i modeli okien. Łatwo można dobrać okna pasujące do naszej koncepcji domu, oraz o odpowiadających nam parametrach i cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi