Skocz do zawartości
ania1001
ania1001

Dobra agencja?

Rekomendowane odpowiedzi

ania1001
ania1001

Cześć. Chcę sobie dorobić w wakacje i postanowiłam wyjechać za granicę, żeby pracować jako opiekunka. Zastanawiam się tylko jaką agencję wybrać. Zależy mi na tym, żeby miała ludzkie podejście i oczywiście, żeby wypłacała się na czas. Dużo osób poleca właśnie pod tym kątem agencję Opieka Portus. Znacie ją? Macie jakieś opinie na jej temat, albo wyjeżdżaliście z nią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647
Karolina647

Ja bardzo polecam wyjazdy z agencją Opieka Portus. Bardzo rzetelnie opisują zlecenia i zajmują się potrzebną dokumentacją. Zarobki są bardzo dobre i przede wszystkim wypłacane na czas. Największą zaletą jest dla mnie to, że mam stały kontakt z moim koordynatorem, który w razie trudności zawsze mi pomaga. 

Edytowane przez Karolina647

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bergtol
bergtol

Znajomy wyjechał do pracy w Holandii po tym jak porównał oferty na pracawue . Mają tam dokładnie opisane oferty dzięki czemu można oszacować czy wyjazd będzie sie nam oplacał i ile będzie można odłozyc :) Podają nawet cenę piwa w barach :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Myszka
Myszka

Dobra agencja pracy to Mondi Polska, a  znajduje się w Poznaniu. Ma 11-to letnie doświadczenie w oferowaniu pracy w Niemczech na warunkach niemieckich. Ludzie, którzy z nimi wyjeżdżają nie muszą martwić się miejscem noclegowym oraz w razie potrzeby mogą się zwrócić do swego koordynatora. Praca na podstawie umowy o pracę na dobrych warunkach, a do tego otrzymujesz ubezpieczenie dla siebie i rodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi