Tomasz908 0 Napisano 5 Sierpnia 2021 Dzień dobry, Jestem inwestorem i deweloperem od niedawna. Jak się okazało nie jestem w stanie dopiąć wszystkich spraw na ostatni guzik bez pomocy drugiej osoby. Najważniejsze są dla mnie kwestie prawne, które nie są moją mocną stroną. Z tej racji chciałbym skorzystać z Porady prawne online dzięki którym zaoszczędzę sporo czasu . Konkretnie interesują mnie porady związane z nieruchomościami. Byłbym bardzo wdzięczny za polecenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Talin 0 Napisano 13 Kwietnia 2022 Świetnym adwokatem, który zajmuje się obsługą prawną firm różnego rodzaju, niezależnie od branży jaką się zajmują, jest mecenas Paweł Odolecki, który ma kancelarię w Ełku. Udziela on porad prawnych, sporządza umowy, opinie prawne, pisma procesowe, bierze udział w negocjacjach pozasądowych, a także prowadzi spory gospodarcze. Na pewno pomoże ci w każdym aspekcie prawnym, z którym będziesz miał problem lub wątpliwości. Godny zaufania, solidny adwokat z wiedzą i doświadczeniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi