Skocz do zawartości
patryss
patryss

Jedzenie

Rekomendowane odpowiedzi

patryss
patryss

Cześć, mój syn ma w przedszkolu catering Kanzeon i przyznam, że to o wiele lepsze rozwiązanie niż tradycyjna kuchnia - zdrowsze i smaczniejsze. A Wy co myślicie o takich pomysłach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
misha
misha

Jak jeść, to tylko zdrowe jedzenie. A dzisiaj jest ciężko, bo gdzie człowiek się nie rozglądnie to widać wszędzie same chemiczne składniki. Mnie dopiero teraz po długich poszukiwaniach udało się znaleźć sklep  BioBabalscy    gdzie można kupić wartościową ekologiczną żywność. Także super, na pewno czekają mnie tam udane zakupy.

Edytowane przez misha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone
touchstone

Zależy też co taki katering oferuje. Jak mój syn chodził do żłobka, to była np. możliwość przynoszenia potraw z domu - wtedy zwykle przy pomocy  smeg mikser planetarny wykonywałam jakieś szybkie, zdrowe i smaczne posiłki i nie musiałam stawać przed takimi dylematami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
juliala11
juliala11

Nie mam pojęcia co to jest xd możesz wyjaśnić? bo jestem ciekawa. Może bym skorzystała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
juliala11
juliala11

A co serwują w takich kateringu kanzeon? Zdrowe to w ogóle dla dzieci czy nie bardzo? Bo jakoś nie jesteś przekonana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Milano
Milano

Ja się nigdy nie mogłam przekonać do cateringu, nie zjem niczego, czego sama nie ugotowałam, jestem bardzoo wybredna. :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi