Zero21 0 Napisano 6 Sierpnia 2018 Witam. Planuję otworzyć własną działalność gospodarczą a dokładnie ładnie sklep internetowy. Mam pytanie o model współpracy dropshipping. Czy warto zajmować się tym tematem? Dużo o tym czytałem... Im więcej tym większa niepewność. Czy jest ktoś na forum, kto się tym zajmuję i jest w stanie podzielić się swoimi doswiadczeniami? Prawdopodobnie będę sie starał o dotację na ten cel. Rozumiem, że potrzebuję sklep ibtu nasuwa się pytanie czy lepiej zapłacić za stworzenie sklepu pod klucz czy korzystać np. z platformy sky-shop?Wiem, że będę musiał przedstawić biznes plan i nie do końca wiem co w nim ująć. Wiem że temat już był wałkowany na nie jednym forum ale pytam bo poszukuję odpowiedzi. Z góry dziękuję. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
trybaslssski 1 Napisano 29 Sierpnia 2018 Model sprzedaży dropshipping oznacza, że Twój sklep powinien posiadać funkcjonalność do płynnego zbierania zamówień i przesyłania ich do dostawcy.Dlatego też lepszym rozwiązaniem będzie platforma e-commerce. Ja korzystam z takiego rozwiązania i wszystko odbywa płynnie. Dostępne są też a integracje z Allegro i Ceneo. Warto połączyć swój sklep z tymi portalami bo jesli masz nieznaną markę, tam Twoje produkty będą widoczne i zaczniesz budować renomę sklepu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dkrawiec 0 Napisano 10 Września 2018 (edytowane) Podstawą jest znalezienie dobrego producenta lub hurtowni, które będą dawały sensowne rabaty, jak takie znajdziesz to możesz coś zarobić jak nie to się tylko narobisz - na marginesie szukam producentów łóżek dziecięcych sprzedaję przez https://artbo.pl/lozeczka-dzieciece/lozka-pojedyncze.html Edytowane 10 Września 2018 przez dkrawiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi