Marcia 5 Napisano 5 Października 2018 Poszukuje witaminowej kroplówki dla chorego synka w okolicach Gdyni. Zależy mi na tym aby klinika posiadała ofertę dowozu do domu tak abym nie musiała z nim jeździć. Jeżeli mieliście z tym styczność dajcie znać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kordian 3 Napisano 6 Października 2018 Kiedyś mój dziadek za życia jeszcze z tego korzystał i efekty były pozytywne w takim razie jest to jedno z lepszych rozwiązań uzupełniania niedoborów witaminowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Henioo71 3 Napisano 7 Października 2018 Super opcją jest pogotowie pielęgniarskie które funkcjonuje w Gdyni moja mama korzystała z ich oferty dotyczącej właśnie wlewów witaminowych. Bardzo sobie ich ceniła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marcia 5 Napisano 8 Października 2018 A dałbyś rade podać mi ich link do ofert kroplówek witaminowych ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kordian 3 Napisano 9 Października 2018 Proszę bardzo kroplówki witaminowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marcia 5 Napisano 10 Października 2018 Dzięki wielkie dzisiaj postaram się z nimi skontaktować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Spejson 0 Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Korzystałem u nich z wlewów witaminowych i jestem zadowolony. Profesjonalnie podchodzą do pacjentów i są bardzo życzliwi. Moje niedobory zostały uregulowane po 9 sesjach. Jestem zadowolony. Edytowane 11 Października 2018 przez Spejson 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kordian 3 Napisano 12 Października 2018 Okej gdybyś miała jakiekolwiek pytania to śmiało postaram się odpowiedzieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi