Jump to content
radekbloch1974@gmail.com
radekbloch1974@gmail.com

Skuteczna i tania reklama dla twoich produktów i usług na terenach wiejskich w całej Polsce

Recommended Posts

radekbloch1974@gmail.com
radekbloch1974@gmail.com

Skuteczna i tania reklama dla twoich produktów i usług na terenach wiejskich w całej Polsce 

Za  jedyne 49 groszy dostarczę   poprzez moich  terenowych dystrybutorów do każdego z 3,5 miliona domów na terenach  polskich wsi informację o twoim produkcie lub usłudze w dowolnie wybranych regionach Polski. ( osobiście od domu do domu bez udziału poczty).Informacja dotrze za pomocą ulotki A5 wydrukowanej na mój koszt z doręczeniem i przekazem werbalnym dotyczącym oferty Twojej firmy. Koszt jest tak niski ponieważ do wykorzystania jest druga strona mojej własnej ulotki którą będę dystrybuował przez najbliższy rok. Dlatego będzie to się odbywało z dużą dbałością i starannością. Interesują mnie wyłącznie  firmy które chcą dotrzeć do nie mniej niż trzech tysięcy domów. Chętnie nawiążę również współpracę z pośrednikami  którzy polecą tą okazyjną  usługę chcąc na tym  zarobić. Mogą być to firmy zajmujące się profesjonalnym pozyskiwaniem reklamodawców  albo freelancerzy którzy dostarczą  mi klienta  lub informację o potencjalnym kliencie. Pamiętaj że teren wiejski to nie tylko rolnictwo. Oferta dotyczy prawie wszystkich branż działających na terenie kraju.

• 49 groszy  za osobiste dostarczenie informacji  to nawet 20 razy taniej niż mógłbyś to zrobić sam !!!!

• osobiste dostarcie z przekazem jest 1000 razy skuteczniejsze  niż wysłanie informacji pocztą.

• Istnieje możliwość przeszkolenia moich dystrybutorów on-line w zakresie twoich produktów i usług.

• poleć mnie trzem znajomym a usługę otrzymasz za 1 grosz

• zamów 100 tysięcy domów i negocjuj stawkę 

• organizuję dużo konkusów więc przyjmuję również produkty w  barterze (dotyczy przypadków tylko powyżej 20 tysięcy domów)

Jeśli masz propozycję zadzwoń. 

698 450 202