radekbloch1974@gmail.com 0 Posted August 21, 2022 Skuteczna i tania reklama dla twoich produktów i usług na terenach wiejskich w całej Polsce Za jedyne 49 groszy dostarczę poprzez moich terenowych dystrybutorów do każdego z 3,5 miliona domów na terenach polskich wsi informację o twoim produkcie lub usłudze w dowolnie wybranych regionach Polski. ( osobiście od domu do domu bez udziału poczty).Informacja dotrze za pomocą ulotki A5 wydrukowanej na mój koszt z doręczeniem i przekazem werbalnym dotyczącym oferty Twojej firmy. Koszt jest tak niski ponieważ do wykorzystania jest druga strona mojej własnej ulotki którą będę dystrybuował przez najbliższy rok. Dlatego będzie to się odbywało z dużą dbałością i starannością. Interesują mnie wyłącznie firmy które chcą dotrzeć do nie mniej niż trzech tysięcy domów. Chętnie nawiążę również współpracę z pośrednikami którzy polecą tą okazyjną usługę chcąc na tym zarobić. Mogą być to firmy zajmujące się profesjonalnym pozyskiwaniem reklamodawców albo freelancerzy którzy dostarczą mi klienta lub informację o potencjalnym kliencie. Pamiętaj że teren wiejski to nie tylko rolnictwo. Oferta dotyczy prawie wszystkich branż działających na terenie kraju. 49 groszy za osobiste dostarczenie informacji to nawet 20 razy taniej niż mógłbyś to zrobić sam !!!! osobiste dostarcie z przekazem jest 1000 razy skuteczniejsze niż wysłanie informacji pocztą. Istnieje możliwość przeszkolenia moich dystrybutorów on-line w zakresie twoich produktów i usług. poleć mnie trzem znajomym a usługę otrzymasz za 1 grosz zamów 100 tysięcy domów i negocjuj stawkę organizuję dużo konkusów więc przyjmuję również produkty w barterze (dotyczy przypadków tylko powyżej 20 tysięcy domów) Jeśli masz propozycję zadzwoń. 698 450 202 0 Share this post Link to post