praktyczny 0 Napisano 17 Lutego 2019 Z jakich pomysłów na reklamę korzystacie? Ja dotarlem do takiej oferty https://wykonawca.taelo.pl/ Taelo to miejsce w którym firmy mogą się darmowo reklamować i pozyskiwać nowych klientów. Można dodawać zdjęcia z wykonanych poprzednio prac, dane kontaktowe, artukuły na temat branży w ktorej dzialają. To najlepsza propozycja darmowej reklamy z jaką się spotkałem. Góra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
biznik4 0 Napisano 19 Marca 2019 Trzeba dobrze inwestować w reklamę firmy, jeśli mamy mieć nowych klientów. Także flagi producent mogą nas promować. Kupimy je od dobrej firmy i będą zachęcały do naszych usług. Reklama jednak musi być dostosowana do biznesu, więc w każdym inna może się sprawdzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Apkidlafirm.pl 0 Napisano 24 Marca 2019 Jeśli chodzi o reklamę to najlepszym pomysłem obecnie jest opracowanie własnej aplikacji mobilnej, koniecznie na własność i upewnienie się, że jest się także jej wydawcą tzn. wydanie jej na własnym koncie developerskim. Zapewnia niesamowite narzędzie komunikacji i reklamy + odpadają wszystkie koszty kolportażu i wydruku, można robić promocje z kuponami zdrapkami jakimiś animacjami czy grami choćby codziennie za darmo bez żadnych abonamentów czy opłat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Viktoria 0 Napisano 25 Marca 2019 Sposobów na reklamę jest wiele. Rodzaj reklamy zależy również od biznesu oraz Twoich celów. Warto rozważyć pozycjonowanie, Google Ads czy social media marketing. Jednak szczegóły strategii reklamowej należy ustalić z agencją interaktywną, która będzie prowadziła te działania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Apkidlafirm.pl 0 Napisano 25 Marca 2019 Tutaj najlepszym rozwiązaniem jest aplikacja mobilna - jest to duża nowość na naszym rynku i klienci bardzo dobrze na to reagują, pokazują znajomym itp. Kolejną zaletą jest możliwość opracowania unikatowych narzedzi dla klientów, dzieki czemu będą stale wracać do apki. Np. dla jakiegoś zakładu usług motoryzacyjnych własny GPS sygnowany własną marką z mapami czy innymi ułatwieniami i narzędziami dla kierowców itp. Szeroka gama długopisów i czapeczek z logo to juz raczej przeżytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 9 Kwietnia 2019 Fajna rzecz taka apka, Ile to kosztuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Apkidlafirm.pl 0 Napisano 15 Kwietnia 2019 Dotychczas rozwój apki kosztował ok 250 - 500 tyś, jeśli miała być robiona w 100% na własność i pisana od podstaw. Teraz nasze studio jako pierwsze w Polsce oferuje własne dedykowane aplikacje mobilne w cenie jedynie 15 000 pln. To pierwsza i jedyna taka oferta w UE, jesteśmy pierwszym studio używającym tej technologii i mamy monopol na całe terytorium UE na jej licencje. Zapraszamy do obejrzenia naszej oferty na www.apkidlafirm.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bialpo 0 Napisano 22 Sierpnia 2019 Ciekawy pomysł trzeba przyznać Jest naprawdę szereg możliwości reklamowania swojej działalności, oczywiście internet tutaj pod tym względem daje ogrom możliwości. Jednakże sama promocja to nie wszystko, bo należy też regularnie robić kompleksowe audyty o których tutaj mowa http://ammf.pl/ . Ma to na celu optymalizację działań marketingowych, które mogą przynieść dodatkowe oszczędności albo też i większą skuteczność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Iza1985Iza 0 Napisano 15 Września 2019 A co sądzicie o nowoczesnych wydrukach w formie 3d ? . Jakiś czas temu szukałam takiej formy, któa specjalizuję się w takim wydruku aż w końcu znalazłem firmę 3D-TAL z miejscowości Ł.agów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pawelfirma 0 Napisano 18 Września 2019 (edytowane) Najlepiej zacząć od stworzenia własnej strony internetowej i od razu ją pozycjonować, osobiscie polecam firmę www.iconmedia.pl Edytowane 18 Września 2019 przez pawelfirma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi