Star 2 Posted May 2, 2025 Jak w temacie, polecicie coś bez sterydów? Cos co pomoże w zaostrzeniu choroby? 0 Share this post Link to post
calour 0 Posted May 2, 2025 (edited) Bardzo bardzo lubię płyn Psorisel: https://e-melissa.pl/verdelove-psorisel-night-solution-plyn-na-luszczyce-skory-glowy-150-ml Można go kupić w aptekach bez recepty. Używam na zmianę z Rated Green Tamanu, baaardzo przyjemny. Mają tez maski do skory głowy, również w małych saszetkach. Edited May 2, 2025 by calour 0 Share this post Link to post
wazer 2 Posted May 5, 2025 Szampon Psorisel. Przy dwukrotnym myciu wystarczył mi na 6 m-cy. U mnie przy ŁZS się sprawdził, warto poczytać. 0 Share this post Link to post
Jarna 0 Posted May 6, 2025 (edited) Jeśli mogę coś doradzić to sprawdź poziom wit D we krwi. I spróbuj doprowadzić suplementacją do poziomu okolo 50. Niedobór wit D zaostrza choroby autoimmunologiczne. Moja mama też ma łuszczyce, po podniesieniu poziomu wit d3 widzi ogromną poprawę, prawie nie ma żadnych stanów na skórze A z kosmetyków też polecam serię Psorisel, mama używa i jest bardzo zadowolona. 7941501712253068 (1).webp Edited May 6, 2025 by Jarna 0 Share this post Link to post