mnemorius 0 Napisano 10 Marca 2019 Cześć. Mam pytanie, może ktoś coś podpowie, ma doświadczenie Mam możliwość zdobycia kawy świeżo palonej z niewielkiej palarni. Czy toś ma doświadczenie z takim biznesem? Myślę o sprzedaży internetowej ( swój sklep) jak i sprzedaży bezpośredniej. Całość sprzedawana pod własną marką. Czy ktoś coś może doradzić, podpowiedzieć? Warto w to wchodzić ( ogólnie rzec biorąc)? Z góry dziękuję Adrian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Yqiron 0 Napisano 20 Marca 2019 Ja osobiście kawy nie pijam, ale są ludzie którzy ją piją. Moim zdaniem sprzedaż przez internet.. hmm musiałbyś tego bardzo duże ilości sprzedać- co za tym idzie mieć dużo klientów. Żeby spełnić ostatni warunek musisz mieć reklamę, aby zrobić dobrą reklamę musisz mieć albo gruby portfel albo duże umiejętności. Chociaż ja sam jeszcze nigdy nie kupowałem jedzenia przez internet, bo wolę świeże z warzywniaka. Jakiś potencjał w tym jest, nie powiem że nie ma, ale zanim zaczniesz osiągać zyski, najpierw przygotuj się na straty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz 0 Napisano 22 Marca 2019 Brzmi nieźle. Naprawdę dobra kawa to prestiżowy produkt na którym można zarobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 10 Kwietnia 2019 Myślę, że to dobry biznes. Najlepiej jeśli uda ci się podpisać umowy z kawiarniami:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Frankie33 0 Napisano 22 Maja 2019 Jeśli jest to jakaś trudno dostępna kawa. Ogólnie w tej branży teraz spora konkurencja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi