Sebastian1975 0 Napisano 13 Czerwca 2019 Na codzień spotykam się z sytuacją, gdy klient pyta o pozycjonowanie swojej strony i interesują go 2 rzeczy: cena i pozycje fraz. Gdy pytam, czy frazy zostały zbadane lub przetestowane pada odpowiedź NIE. Gdy mówię, że są frazy typowo informacyjne a są typowo zakupowe - jest zaskoczony... Gdy mówię, że ruch jaki generuje dana fraza zależy od paru czynników i fraza na 5. pozycji może mieć lepsze CTR niż inna fraza na drugiej pozycji jest zdziwiony. Dla mnie to trochę tak jakby pytać ile wynosi iloczyn liczby 7... ważne aby było wysoko i tanio, a czy skutecznie to już nie ważne... taka magia taniości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gabi7 0 Napisano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Takie rzeczy są niezwykle skomplikowane i lepiej nie zajmować się tym samodzielnie. Wydaje mi się, że lepiej byłoby po prostu pójść do dobrego specjalisty, który się tym zajmuje. Ostatnio na https://kamildemidowski.pl/oferta/audyt-seo-optymalizacja-stron-www widziałam naprawdę ciekawą ofertę. Dajcie znać, co o tym myślicie Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Gabi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kkmata 0 Napisano 2 Marca 2021 Też na początku tego nie rozumiałam, ale pan, któremu zlecam pozycjonowanie i adwords bardzo dobrze mi laikowi wszystko wytłumaczył, od razu widać, że prowadzi profesjonalnie swój biznes jak zaczyna od tłumaczenia jak co działa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi