Skocz do zawartości
kaliber44
kaliber44

Wakacje w kamperze

Rekomendowane odpowiedzi

kaliber44
kaliber44

Ja facet po 40 wpadłem na szalony pomysł podróży po Europie kamperem właśnie. Wstępne plany poczynione. Ekskluzywny kamper wypożyczony https://kampery-wynajem.pl/ Polecam, bo to istny hotel na kółkach. Wakacje zaczynamy w sierpniu. Trasę mam już prawie zaplanowaną. Chciałbym was zapytać o rady, może fajne miejsca gdzie można się w Europie zatrzymać kamperem. Kilka miejsc mogę do zwiedzania dopisać. Czasu mamy dużo, bo półtora miesiąca urlopu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana
Tatiana

Genialny pomysł:) Może to osobliwe, ale ja bym ruszyła na wschód. Na pewno też odwiedziłabym wiele miejsc w Polsce, w końcu pięknych zakątków i w naszym kraju nie brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Halina789
Halina789

Jeżeli ktoś z was szuka sprawdzonego miejsca na wypoczynek nad morzem to polecam skorzystać z bardzo atrakcyjnej oferty https://ms-probiznes.pl/atrakcje.html. My tam jedziemy w tym roku i już nie możemy się doczekać bo wiele pozytywnych opinii słyszeliśmy o tym miejscu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Iza1985Iza
Iza1985Iza

Znam ten hotel w Kołobrzegu i polecam również jako miejsce na wypoczynek.  Pokoje w MS -probiznes są komfortowe i moim zdaniem niema na co narzekać.  Z chęcią pojadę tam w przyszłym roku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
betty123
betty123

Myślę że jest to super pomysł na wakacje! My akurat z mężem wybieramy do się do Krakowa do hotelu Best Western Efekt Express ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ada
Ada

Kamper to na pewno fajny pomysł na ciekawe wakacje, ale nie z małymi dziećmi. Jeśli wybieracie sie na wczasy z dziećmi, to polecam ośrodek Adamówka w Rewalu przy ul. Lipowej. Sam Rewal jest bardzo dobrym miejscem na urlop z dziećmi, bo to nieduża miejscowość, ale oferuje wszystkie rozrywki, których się nad morzem oczekuje. Ośrodek Adamówka natomiast jest prowadzony przez bardzo serdecznych i pomocnych właścicieli, którzy dbają o komfort, a także o bezpieczeństwo swoich gości. W obecnej sytuacji każdy domek, przed przyjazdem nowych gości jest dezynfekowane, w domkach są pojemnik z płynem do dezynfekcji rąk. Można na terenie ośrodka kupić maseczki i rękawiczki. Sam ośrodek jest zadbany, domki są dobrze wyposażone, nowe i ładne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tola K.
Tola K.

Naprawdę fajna sprawa, takie podróżowanie... Fajnie rzucić wszystko i jeździć hotelem na kółkach np. po Europie. Może kiedyś się odważę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz
Ddroz

Zazdroszczę! Gdybym tylko miała kampera, to też bym już dawno pojechała w świat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647
Karolina647

Świetny pomysł! Jednak ja osobiście wolę zorganizowane wycieczki. Czuje się wtedy bezpieczniej. Na ostatnich wakacjach korzystałam z oferty Trade & Travel Company i byłam bardzo zadowolona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
touchstone
touchstone

Też mamy w planach wynająć kamper i zrobić objazdówkę po Polsce. Na pewno na pierwszy plan idzie Poznań i nowe  zoo poznań dojazd które podobno jest warte odwiedzenia :) Potem prawdopodobnie Toruń, Wrocław... bez większych planów, stawiamy na spontan :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi