kaliber44 0 Napisano 26 Czerwca 2019 Ja facet po 40 wpadłem na szalony pomysł podróży po Europie kamperem właśnie. Wstępne plany poczynione. Ekskluzywny kamper wypożyczony https://kampery-wynajem.pl/ Polecam, bo to istny hotel na kółkach. Wakacje zaczynamy w sierpniu. Trasę mam już prawie zaplanowaną. Chciałbym was zapytać o rady, może fajne miejsca gdzie można się w Europie zatrzymać kamperem. Kilka miejsc mogę do zwiedzania dopisać. Czasu mamy dużo, bo półtora miesiąca urlopu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 9 Lipca 2019 Genialny pomysł:) Może to osobliwe, ale ja bym ruszyła na wschód. Na pewno też odwiedziłabym wiele miejsc w Polsce, w końcu pięknych zakątków i w naszym kraju nie brakuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Halina789 0 Napisano 13 Lipca 2019 Jeżeli ktoś z was szuka sprawdzonego miejsca na wypoczynek nad morzem to polecam skorzystać z bardzo atrakcyjnej oferty https://ms-probiznes.pl/atrakcje.html. My tam jedziemy w tym roku i już nie możemy się doczekać bo wiele pozytywnych opinii słyszeliśmy o tym miejscu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Iza1985Iza 0 Napisano 10 Września 2019 Znam ten hotel w Kołobrzegu i polecam również jako miejsce na wypoczynek. Pokoje w MS -probiznes są komfortowe i moim zdaniem niema na co narzekać. Z chęcią pojadę tam w przyszłym roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
betty123 0 Napisano 5 Czerwca 2020 Myślę że jest to super pomysł na wakacje! My akurat z mężem wybieramy do się do Krakowa do hotelu Best Western Efekt Express ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Kamper to na pewno fajny pomysł na ciekawe wakacje, ale nie z małymi dziećmi. Jeśli wybieracie sie na wczasy z dziećmi, to polecam ośrodek Adamówka w Rewalu przy ul. Lipowej. Sam Rewal jest bardzo dobrym miejscem na urlop z dziećmi, bo to nieduża miejscowość, ale oferuje wszystkie rozrywki, których się nad morzem oczekuje. Ośrodek Adamówka natomiast jest prowadzony przez bardzo serdecznych i pomocnych właścicieli, którzy dbają o komfort, a także o bezpieczeństwo swoich gości. W obecnej sytuacji każdy domek, przed przyjazdem nowych gości jest dezynfekowane, w domkach są pojemnik z płynem do dezynfekcji rąk. Można na terenie ośrodka kupić maseczki i rękawiczki. Sam ośrodek jest zadbany, domki są dobrze wyposażone, nowe i ładne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tola K. 0 Napisano 27 Września 2020 Naprawdę fajna sprawa, takie podróżowanie... Fajnie rzucić wszystko i jeździć hotelem na kółkach np. po Europie. Może kiedyś się odważę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Praktyczny21 0 Napisano 29 Marca 2021 Wakacje w podróży super sprawa, polecam wczasy z prawem jazdy Łomża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ddroz 0 Napisano 30 Marca 2021 Zazdroszczę! Gdybym tylko miała kampera, to też bym już dawno pojechała w świat :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647 0 Napisano 8 Czerwca 2021 Świetny pomysł! Jednak ja osobiście wolę zorganizowane wycieczki. Czuje się wtedy bezpieczniej. Na ostatnich wakacjach korzystałam z oferty Trade & Travel Company i byłam bardzo zadowolona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
touchstone 0 Napisano 8 Czerwca 2022 Też mamy w planach wynająć kamper i zrobić objazdówkę po Polsce. Na pewno na pierwszy plan idzie Poznań i nowe zoo poznań dojazd które podobno jest warte odwiedzenia Potem prawdopodobnie Toruń, Wrocław... bez większych planów, stawiamy na spontan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi