KordianKomar 0 Napisano 17 Lipca 2019 Macie moze jakies pomysly jak sie ubrac do biura? Dostalem sie do nowej pracy i chce jak najlepiej wypasc. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Peter 0 Napisano 27 Lipca 2019 Nowe środowisko pracy to zawsze będzie coś zupełnie innego od tego co znamy na codzień. Czasami takiej zmianie mogą towarzyszyć trochę nerwy ale wszystko się zawsze stabilizuje po kilku dniach. Zrobienie dobrego wrażenia to właśnie kluczowy element nowej kariery. Jest to niejako część wizerunku jaki projektujesz na świat więc dobrze się postaraj. Po pierwsze to zapoznaj sie z dress code jaki panuje na miejscu. Nie warto szukać tutaj żadnych wymówek więc jak masz zamiar pracować tam dłużej to zakładaj spodnie od garnituru i koszulę, a najlepiej to cały garnitur. Ważne tutaj będzie dobranie odpowiednich skarpet na co wielu mężczyzn nie zwraca często uwagi. Nie jest to zbyt skomplikowane bo można dobrać je pod kolor spodni lub butów. Moim zdaniem lepiej jest dobrać je trochę ciemniejsze, potrafią wtedy optycznie wydłużyć nogę. Pewnie zastanawiasz się też gdzie dokonać zakupu, duży wybór można znaleźć na stronie Wola - https://www.wola.pl/ czyli jednego z większych producentów w kraju. Nie ma takiej opcji żebyś czegoś nie wybrał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 29 Lipca 2019 Warto dowiedzieć się czy w danej firmie obowiązują jakieś wymogi odnośnie ubioru. Powiem szczerze u mnie tego nie ma, ale oczywiście ubieramy się do pracy schludnie i z gustem. Nie wypada np. przyjść w plażowych galotach i klapkach, ale np. w jeansach i koszuli spokojnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ada1980 0 Napisano 3 Września 2019 Swobodnie, ale z klasą należy chodzić do pracy. Na https://www.opolak.pl/ znalazłam kiedyś eleganckie kolczyki, i mi się spodobały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tatiana 0 Napisano 6 Września 2019 Dodatki potrafią zdziałać wiele, to prawda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi