Jarek 0 Napisano 9 Sierpnia 2019 Co możecie powiedzieć o szkoleniu Tony'ego Robbinsa? Zastanawiam się czy nie kupić bilet na Unleash the Power Within w Birminghamie na Maj 2020, widziałem że teraz jest zniżka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Jankowski 0 Napisano 20 Sierpnia 2019 Dnia 9.08.2019 o 14:08, Jarek napisał: Co możecie powiedzieć o szkoleniu Tony'ego Robbinsa? Zastanawiam się czy nie kupić bilet na Unleash the Power Within w Birminghamie na Maj 2020, widziałem że teraz jest zniżka... Jeśli masz taką okazję to polecam! :) Szkolenia Tony'ego to jedna z najlepszych rzeczy która zdarzała mi się w życiu :D To dzięki niemu zaczęłem zdrowo się odżywiać i poznałem sztukę medytacji :D BTW gdzie to widziałeś zniżkę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Jankowski 0 Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Dnia 20.08.2019 o 13:01, Piotr Jankowski napisał: Jeśli masz taką okazję to polecam! Szkolenia Tony'ego to jedna z najlepszych rzeczy która zdarzała mi się w życiu To dzięki niemu zaczęłem zdrowo się odżywiać i poznałem sztukę medytacji BTW gdzie to widziałeś zniżkę? na stronie upw.events ? Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Piotr Jankowski błąd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Iza1985Iza 0 Napisano 2 Października 2019 Jeżeli ktoś z was oszukuję firmy, ktróa oferuję szkolenia dla pracowników, managerów, osób prywatnych w formie zamkniętej lub otwartej to polecam skontaktować się z firmą https://www.vade.com.pl/szkolenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Trzcinka 0 Napisano 4 Listopada 2019 czytałam że te szkolenia robbinsa są naprawdę bardzo dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sopcio 0 Napisano 22 Stycznia 2020 Ciekawe są szkolenia które organizuje Chce Zostać i cieszą się dużym zainteresowaniem. Na przykład szkolenie jak zostać dobrym piłkarzem albo jak zostać producentem muzycznym lub twórcą rapu. Takie szkoleni bardzo rozwijają naszą osobowość i uważam, że każdy powinien korzystać z takiej szansy tym bardziej, że te szkolenia nie są drogie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
GBP 0 Napisano 16 Czerwca 2020 A my zapraszamy na szkolenia rozwojowe (kompetencje miękkie) do siebie! Gabryelczyk Business Progress lub przez Facebooka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Dzisiaj szkoleń na rynku nie brakuje, ale nie wszystkie są warte uwagi, czasu i pieniędzy. Szukając dobrych szkoleń, wybierajcie znanych, sprawdzonych organizatorów, takich jak Nadbałtyckie Centrum Edukacji - www.oswiatalingwista.eu/ . Firma od wielu lat prowadzi szkoły zawodowe, w tym szkoły medyczne, studium pracowników medycznych i społecznych i każdy znajdzie u nich ciekawy kurs czy szkolenie. Firma jest godna zaufania i oferuje kursy i szkolenia na najwyższym poziomie. Swoją ofertę kieruje zarówno do osób prywatnych, jak i firm, które chcą zwiększyć kwalifikacje swoich pracowników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bartok90 0 Napisano 25 Września 2020 Korzystając ze szkoleń raczej trzeba unikać opcji najtanszych, a zarazem te najdroższe trzeba dobrze weryfikować. Najlepiej znać osobiście kogoś kto z nich korzystał, bo pyutając w internecie opinie moga być fałszywe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647 0 Napisano 12 Listopada 2020 Aby szkolenie przebiegło sprawnie warto też zainwestować w jakiś catering w razie gdyby uczestnicy zgłodnieli w trakcie. Polecam Catering Margaret Wrocław. Mają na prawdę ciekawą ofertę dań i szybki dowóz. Sam korzystam z ich usług co jakiś czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647 0 Napisano 3 Marca 2021 Witam, czy ktoś zna firmę, która prowadzi szkolenia stomatologiczne gdańsk ? Zależy mi, aby te szkolenia były prowadzone online. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michal80 0 Napisano 24 Kwietnia 2021 Nigdy nie słyszałem, ale na pewno o tym poczytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ada 0 Napisano 14 Kwietnia 2022 Ja macie własna firmę, to warto inwestować w jej rozwój. Bardzo ważnym aspektem tego rozwoju jest doszkalanie pracowników. Jeśli działacie w branży budowlanej, to na pewno przyda wam sie namiar na dobre kursy z obsługi maszyn roboczych. Organizuje je Ośrodek Szkolenia Operatorów Maszyn Roboczych działający przy Centrum Szkolenia Zawodowego. Mają w swojej ofercie kursy dla operatorów koparko-ładowarki, walców drogowych, spycharek, przecinarki do nawierzchni dróg, maszyn do rozkładania asfaltu itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi