Skocz do zawartości
Jarek
Jarek

Szkolenia rozwojowe

Rekomendowane odpowiedzi

Jarek
Jarek

Co możecie powiedzieć o szkoleniu Tony'ego Robbinsa? Zastanawiam się czy nie kupić bilet na Unleash the Power Within w Birminghamie na Maj 2020, widziałem że teraz jest zniżka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Jankowski
Piotr Jankowski
Dnia 9.08.2019 o 14:08, Jarek napisał:

Co możecie powiedzieć o szkoleniu Tony'ego Robbinsa? Zastanawiam się czy nie kupić bilet na Unleash the Power Within w Birminghamie na Maj 2020, widziałem że teraz jest zniżka...

Jeśli masz taką okazję to polecam! :) Szkolenia Tony'ego to jedna z najlepszych rzeczy która zdarzała mi się w życiu :D To dzięki niemu zaczęłem zdrowo się odżywiać i poznałem sztukę medytacji :D BTW gdzie to widziałeś zniżkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Jankowski
Piotr Jankowski
Dnia 20.08.2019 o 13:01, Piotr Jankowski napisał:

Jeśli masz taką okazję to polecam! :) Szkolenia Tony'ego to jedna z najlepszych rzeczy która zdarzała mi się w życiu :D To dzięki niemu zaczęłem zdrowo się odżywiać i poznałem sztukę medytacji :D BTW gdzie to widziałeś zniżkę?

na stronie upw.events ?

Edytowane przez Piotr Jankowski
błąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Iza1985Iza
Iza1985Iza

Jeżeli ktoś z was oszukuję firmy, ktróa oferuję szkolenia dla pracowników, managerów, osób prywatnych w formie zamkniętej lub otwartej to polecam skontaktować się z firmą https://www.vade.com.pl/szkolenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trzcinka
Trzcinka

czytałam że te szkolenia robbinsa są naprawdę bardzo dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sopcio
sopcio

Ciekawe są szkolenia które organizuje Chce Zostać i cieszą się dużym zainteresowaniem. Na przykład szkolenie jak zostać dobrym piłkarzem albo jak zostać producentem muzycznym lub twórcą rapu. Takie szkoleni bardzo rozwijają naszą osobowość i uważam, że każdy powinien korzystać z takiej szansy tym bardziej, że te szkolenia nie są drogie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ada
Ada

Dzisiaj szkoleń na rynku nie brakuje, ale nie wszystkie są warte uwagi, czasu i pieniędzy. Szukając dobrych szkoleń, wybierajcie znanych, sprawdzonych organizatorów, takich jak  Nadbałtyckie Centrum Edukacji - www.oswiatalingwista.eu/ . Firma  od wielu lat prowadzi szkoły zawodowe, w tym szkoły medyczne, studium pracowników medycznych i społecznych i każdy znajdzie u nich ciekawy kurs czy szkolenie. Firma jest godna zaufania i oferuje kursy i szkolenia na najwyższym poziomie. Swoją ofertę kieruje zarówno do osób prywatnych, jak i firm, które chcą zwiększyć kwalifikacje swoich pracowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bartok90
bartok90

Korzystając ze szkoleń raczej trzeba unikać opcji najtanszych, a zarazem te najdroższe trzeba dobrze weryfikować. Najlepiej znać osobiście kogoś kto z nich korzystał, bo pyutając w internecie opinie moga być fałszywe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647
Karolina647

Aby szkolenie przebiegło sprawnie warto też zainwestować w jakiś catering w razie gdyby uczestnicy zgłodnieli w trakcie. Polecam Catering Margaret Wrocław. Mają na prawdę ciekawą ofertę dań i szybki dowóz. Sam korzystam z ich usług co jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karolina647
Karolina647

Witam, czy ktoś zna firmę, która prowadzi szkolenia stomatologiczne gdańsk ? Zależy mi, aby te szkolenia były prowadzone online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michal80
Michal80

Nigdy nie słyszałem, ale na pewno o tym poczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ada
Ada

Ja macie własna firmę, to warto inwestować w jej rozwój. Bardzo ważnym aspektem tego rozwoju jest doszkalanie pracowników.  Jeśli działacie w branży budowlanej, to na pewno przyda wam sie namiar na dobre kursy z obsługi maszyn roboczych. Organizuje je Ośrodek Szkolenia Operatorów Maszyn Roboczych działający przy Centrum Szkolenia Zawodowego. Mają w swojej ofercie kursy dla operatorów koparko-ładowarki, walców drogowych, spycharek, przecinarki do nawierzchni dróg, maszyn do rozkładania asfaltu itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi