wsn555 0 Napisano 9 Stycznia 2020 Witam, kapitał to okolo 120.000 złotych, może to być biznes online, ale jestem otwarty na różne propozycje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jackoob 1 Napisano 10 Stycznia 2020 Na pewno nie wchodz w jakiejs krypto biznesy MLM co gwarantuja Ci 10% zysku na msc i mówia ze bedziesz milionerem ! Mialem poczatkowo kapitał 100k 2 lata temu .. Wahałem sie czy flipy na kawalerkach (bezpieczenstwo - maly zysk) Czy wrzucic kase w BTC Wybrałem krytpo - kupilem portfel offline - wtedy Btc bylo po jakies 3700 pln - dzis 27,000 Ryzykowałem fakt ale nie lubie malych zarobków . wtedy na flipie bym zarobił ok 20 tys na 2 msc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wsn555 0 Napisano 12 Stycznia 2020 nie no, raczej kryptowaluty mnie nie interesują, dziś istnieją a jutro nie wiadomo co może się z nimi stać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jackoob 1 Napisano 12 Stycznia 2020 To musisz trochę o krypt walutach doczytać Tak samo można powiedzieć że Kupisz jutro kawalerke a po jutrze na nią spadnie bomba, jest to możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wsn555 0 Napisano 12 Stycznia 2020 jesli chodzi o kryptowaluty jestem totalnym laikiem raczej szukam pomysłu na biznes do mnożenia kapitału fizycznego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
cardiv 0 Napisano 16 Stycznia 2020 Napisałem ci na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BsMarket.pl 0 Napisano 7 Lutego 2020 Hej, chętnie bezpłatnie skonsultuję każdy pomysł. Sam jestem w stanie stworzyć dość sporo w internecie, ale inwestycja większego kapitału może być ciężka w biznes online. Z tego względu, że może lada chwila zjawić się ktoś z kapitałem 10x większym i "zjeść" Twój biznes w kilka miesięcy. Sam mam 2 pomysły czego nie ma, a ludzie tego szukają w sieci/fb i innych. Tylko szukam inwestora co prócz kasy wniesie również wiedzę i zaplecze techniczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karol.Malinowski 0 Napisano 2 Września 2021 Jeżeli chcesz otworzyć własny biznes powinieneś koniecznie zdecydować się na CRM. Mogę polecić Ci Firmao, ponieważ jest indywidualnie dopasowany do specyfiki firmy. Do tego, zanim się zdecydujesz kupić pakiet, najpierw za darmo przetestuj system 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi